Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το DrupalCamp Athens 2010

Written By Homosapien on 16 Δεκ 2010 | 09:21

Στις 11 και 12 Δεκέμβρη έλαβε χώρα το DrupalCamp Athens 2010 (drupalcamp.gr) στο Microsoft Innovation Center, η τρίτη ετήσια συγκέντρωση της ελληνικής κοινότητας της πλατφόρμας διαχείρισης περιεχομένου Drupal.
Το event στέφθηκε με επιτυχία, με πάνω από εκατό άτομα να παρακολουθούν τις τριανταδύο διαθέσιμες παρουσιάσεις κατά την διάρκεια των δύο ημερών της συνάντησης.
Παρουσιάστηκε μια πληθώρα θεμάτων, είτε γενικής φύσης ζητήματα, όπως η χρήση του Drupal ως λύση διαχείρισης γνώσης και πληροφορίας για επιχειρήσεις και οργανισμούς, είτε ζητήματα προώθησης και προβολής, ενώ βέβαια δεν έλειψαν και οι πιο τεχνικές παρουσιάσεις, που στόχευαν στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την εκπαίδευση της κοινότητας. Οι τρεις κεντρικοί ομιλητές του event παρουσίασαν την χρήση του Drupal στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Χριστόφορος Κόρακας), το Drupal for Business (Robert Douglass), όπως και μια σειρά εργαλείων και modules για social community websites (Amitai Burstein).
Η συνάντηση επέτρεψε στα μέλη της κοινότητας να γνωριστούν μεταξύ τους, να δικτυωθούν και να αποκομίσουν γνώση για τα επόμενα drupal projects τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου