10 μέρη όπου πρέπει να βρεθείς το 2011

Written By Black Hole on 15 Ιαν 2011 | 11:39

1.   Σημείο Ο, Νέα Υόρκη.
Το σημείο όπου βρίσκονταν οι πύργοι ανοίγει ξανά για το κοινό, με δύο καταρράκτες στη θέση τους που το βράδυ θα φωτίζονται, ενώ παρόντα είναι όλα τα ονόματα των
θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.
2.   Νησί του Μαν.
Στο απομακρυσμένο Νησί του Μαν, τον Μάιο και τον Ιούνιο, περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι δημιουργούν με τις μηχανές τους ένα μοναδικό θέαμα, καλύπτοντας 37 μίλια στενών ανεμοδαρμένων δρόμων.
3.   Πάσχα στη Σεβίλη.
Η Μεγάλη Εβδομάδα στην Ανδαλουσία γιορτάζεται με μοναδικό τρόπο, καθώς ο άκρατος καθολικισμός συναντά το ανδαλουσιανό ταμπεραμέντο.
4.   Ανάσταση στη Χίο.
Εκρηκτική Ανάσταση στο Βροντάδο. Κάθε χρόνο χιλιάδες ρουκέτες πέφτουν στα καμπαναριά των ενοριών του Αγίου Μάρκου και της Παναγίας της Ερειθιανής, με στόχο να χτυπήσουν την καμπάνα...
5.   Γενέθλια στο 'Αμστερνταμ
Η μέρα της βασίλισσας γιορτάζεται στις 30 του Απρίλη σε ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι του δρόμου, όπου τα πλήθη ξεχύνονται στους δρόμους, τα πάρκα και τα κανάλια, φορώντας το εθνικό χρώμα της Ολλανδίας, το πορτοκαλί!.
6.   Φεστιβάλ Καννών.
Το πιο γκλάμορους κινηματογραφικό φεστιβάλ του κόσμου, στο πιο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Γαλλικής Ριβιέρας. Εκτός από τους σταρ του κινηματογράφου, θα θαυμάσετε τα πιο αριστοκρατικά ξενοδοχεία του κόσμου και τα ομορφότερα καφέ.
7.   Ρωσικές λευκές νύχτες.
Η Αγία Πετρούπολη λούζεται στο φως από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου. Κόσμος κατακλύζει τον ποταμό Νέβα, ενώ μια σειρά από παραστάσεις όπερας και μπαλέτου συμπληρώνουν τα event του φεστιβάλ.
8.   Στον Αμαζόνιο.
Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν ανακηρύξει το 2011 Διεθνές Έτος για τα Δάση και πολλά events έχουν προγραμματιστεί με σκοπό την προστασία τους.
9.   Φεστιβάλ Τρούφας - Ιταλία.
Στο φημισμένο Φεστιβάλ της Άλμπα θα συναντήσετε τους μεγαλύτερους σεφ του κόσμου, θα κάνετε γευσιγνωσίες και μαθήματα μαγειρικής και θα αγοράσετε τοπικά τυριά, γλυκά και κρασιά.
10.  Οκτόμπερφεστ στο Μόναχο.
Παραδοσιακές βαυαρικές στολές, χιλιάδες επισκέπτες, τεράστια λούνα παρκ, φρεσκοψημένα λουκάνικα και τεράστια βαρέλια μπίρας συνθέτουν τη μεγαλύτερη γιορτή μπίρας του κόσμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου