Έχασε 22 κιλά, χάρη στο… Wii Fit!

Written By Black Hole on 12 Ιαν 2011 | 20:44


Έτσι είναι η 41χρονη Jean Hinton σήμερα
Έτσι είναι η 41χρονη Jean Hinton σήμερα
Για την 41χρονη Jean Hinton από την Ουαλία, τα τελευταία χρόνια ήταν κάπως δύσκολα. Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και μιας 3χρονης εγγονής, είχε πάρει αρκετά επιπλέον κιλά, που την έκαναν να αισθάνεται κατάθλιψη, να μην έχει φίλους, και η αυτοπεποίθησή της είχε πιάσει… πάτο.

Όλα άλλαξαν, όταν ο σύζυγός της, της πήρε για δώρο Χριστουγέννων το 2009 την διάσημη παιχνιδομηχανή Wii Fit. Μέσα σε 9 μήνες και με εξάσκηση μόνο μισή ώρα την ημέρα, η γυναίκα βρήκε και πάλι την λεπτή της σιλουέτα. Έχασε συνολικά… 22 ολόκληρα κιλά!

Σήμερα, η Jean είναι μια άκρως εντυπωσιακή γιαγιά, και απίστευτα ενθουσιασμένη με τη νέα της εμφάνιση. Όπως εξομολογείται, όλα ξεκίνησαν όταν η εγγονής της την αποκάλεσε «Παχουλή γιαγιάκα». Από την ημέρα που το παιχνίδι ήρθε στο σπίτι η 41χρονη άρχισε να χάνει ένα ένα τα κιλά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Η εν λόγω παιχνιδομηχανή, είναι προσομοίωση γυμναστικών ασκήσεων που γίνονται μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης και άρα κατ’ επέκταση χωρίς να χρειαστεί ούτε καν να βγεις από το ίδιο σου το σπίτι!


Έτσι ήταν η 41χρονη Jean Hinton πριν

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου