Ποια έστησε τον Χ. Χολίδη ενώ πήρε 3 δάνεια για χάρη της;

Written By Black Hole on 15 Ιαν 2011 | 21:52

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Βράδυ», την Πέμπτη (13/1) ήταν καλεσμένος ο Χρήστος Χολίδης. Όταν ο γνωστός εκδότης τον ρώτησε, τι ακραίο έχει κάνει για μια γυναίκα, ο τραγουδιστής του απάντησε πως κάποτε είχε κλείσει ολόκληρο σινεμά για να δει ταινία με την σύντροφό του, αλλά εκείνη δεν ήρθε ποτέ!


Η κοπέλα δίσταζε να πάει στο σινεμά, γιατί φοβόταν ότι θα τους δουν. Έτσι, εκείνος πήρε την απόφαση να το κλείσει μόνο για τους δυο τους και την περίμενε με αγωνία. Μάλιστα, είπε: ''Πήγα στον τύπο και τον ρώτησα πόσα θέλει. Πήρα τρία δάνεια, (γέλια), το έκλεισα και δεν ήρθε.''

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Star», η κοπέλα στην οποία αναφέρθηκε ο Χρήστος Χολίδης είναι η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία δεν τον ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να πάει. Τον άφησε να περιμένει, με αποτέλεσμα να δει την ταινία μόνος του.


Επιπλέον, το πάνελ της εκπομπής, διευκρίνισε ότι η ίδια δεν ήταν τόσο ερωτευμένη μαζί του, όσο ο Χρήστος μαζί της, τονίζοντας πως ήταν αγένεια εκ μέρους της να μην τον ειδοποιήσει καν.


Όπως είπε στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο τραγουδιστής, δεν ήθελε ο κόσμος να τον μάθει μέσα από την σχέση του, αλλά μέσα από την δουλειά του, γι' αυτό φρόντιζε να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Όπως δήλωσε πάντως αυτή την εποχή, είναι μόνος του.
cosmo.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου