Να Μας Ζήσει, Να Μας Ζήσει, Η Χριστίνα Ζήση

Written By Ανώνυμος on 26 Ιαν 2011 | 19:24

Χριστίνα Ζήση όλο σκέρτσο

Πάνω στην πίστα προκαλεί με κάτι παραπάνω από upskirt

Χριστίνα Ζήση με το μικρόφωνο στο χέρι

Σούφρωσε μου τα χειλάκιαΚάτι παραπάνω από upskirtH Χριστίνα Ζήση, κάπου τραγουδά — το πού είναι άχρηστη πληροφορία την οποία δεν θα σου δώσω. Τα θέματα που προκύπτουν από αυτή την εμφάνιση είναι δύο: Πρώτον, πώς λέγεται το upskirt που θα δεις παρακάτω και, δεύτερον, τι γίνεται τελοσπάντων μέσα σε αυτό το καμαρίνι!

Εδώ σε μία καθημερινή πόζα μέσα στο τιρκουάζ καμαρίνι τηςΛοιπόν, θα απαντήσουμε στο πρώτο ερώτημα. Upskirt ξέρεις τι είναι, σωστά; Είναι όταν άθελά του ένα τούμπανο –ή εν δυνάμει τούμπανο- αποκαλύπτει στο φωτογραφικό φακό το βρακάκι του. Πολλές φορές η «ιδιοκτήτρια» του upskirt έχει σκοπό να το κάνει (τότε χάνει λίγο την αξία του), αφού φοράει τόσο κοντό ένδυμα, που η επιτυχία από το φωτογράφο είναι σίγουρη. Εδώ όμως έχουμε κάτι άλλο: Ένα upskirt αλλιώτικο από τα άλλα. Γιατί; Γιατί έχουμε εκτεθειμένο το βρακάκι χωρίς τίποτα να το καλύπτει. Τζιμόκο;!


Και δεύτερον, δες αυτό το μαγικό καμαρίνι, που τις εμπνέει όλες για πόζες περίεργες.


Δεν το θυμάσαι το καμαρίνι; Αααα, δες εδώ γρήγορα. Είναι το ίδιο καμαρίνι που είχε εμπνεύσει την Στέλλα Λουκογιαννάκη να κάνει τις απίστευτες πόζες της πάνω σε μία πολυθρόνα!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου