Νέα µάχη στον εµφύλιο του Παναθηναϊκού

Written By Homosapien on 28 Ιαν 2011 | 11:27


Αποφασίστηκε να µπει  σε προτεραιότητα και  θα γίνει προσπάθεια να  ανανεωθεί το συµβόλαιο  του Λουκά Βύντρα το  οποίο λήγει το ερχόµενο  καλοκαίρι  Το µπες - βγες στο ∆.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται από τον Νικόλα Πατέρα, που παραιτήθηκε χθες από µέλος, επιβεβαιώνοντας ότι ο εµφύλιος πόλεµος µεταξύ µετόχων µαίνεται!
Λίγη ώρα µετά την κοπή της πίταςτης ποδοσφαιρικ ήςοµάδας στην Παιανία, το φλουρί ήταν µία νέα... ανακοίνωση µε τον Πατέρα να απαντάει στην επίθεση δύο αθλητικών εφηµερίδων («Πράσινη», «Derby») οι οποίες θεωρεί ότι τον συκοφαντούν.


Πώς όµως θα καταφέρει µέσα από όσα διαδραµατίζονται διοικητικά να µείνει ανεπηρέαστη η οµάδα; Πώς θα παραµείνει συγκεντρωµένη ώστε να διεκδικήσει ό,τι µπορεί να περισώσει από το Κύπελλο και το πρωτάθληµα; Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ επικαλέστηκε συκοφαντικά δηµοσιεύµατα της εφηµερίδας «Πράσινη» που είναι ιδιοκτησίας Γιαννακόπουλου και γενικά πόλεµο που συνεχίζει να δέχεται και από την άλλη αθλητική εφηµερίδα, την «Derby» (θεωρείται ότι ακολουθεί γραµµή Βαρδινογιάννη αν και το έχει διαψεύσει ο Τζίγγερ). Εν ολίγοις ο Πατέρας θεωρεί ότι του γίνεται ένας ύπουλος πόλεµος µε ψευδείς ειδήσεις για να περάσουν αναληθείς εντυπώσεις στον κόσµο. Μάλιστα, εκτός από την αποχώρησή του προανήγγειλε αγωγές στις δύο εφηµερίδες.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει µεταξύ άλλων: «Είναι πλέον πασίδηλο και πασιφανές ότι η προσφορά µου στην αγαπηµένη µου οµάδα την τελευταία διετία κατά τις οπαδικές εφηµερίδες “Πράσινη” και “Derby” δεν είναι σηµαντική. Ολοι αντιλαµβάνονται ότι οι εφηµερίδες αυτές, στοχευµένα, µεθοδευµένα και οργανωµένα µε όπλο τους την Εξουσία που υπηρετούν, και Ψευδο-Αλλοθί τους την λεγόµενη “κριτική”, έχουν στοχεύσει το πρόσωπό µου, διοχετεύοντας και διαδίδοντας ψευδείς και συκοφαντικές ειδήσεις σε ό,τι µε αφορά, και µάλιστα πολλές φορές µε µυθιστορηµατικής φύσεως περιεχόµενο».

Αυτό που ενόχλησε και εξόργισε τελευταία τον Πατέρα ήταν δηµοσίευµα ότι έχει νέο σχέδιο να γίνει η ΠΑΕ εταιρεία λαϊκής βάσης και µε τα χρήµατα των οπάδών να εκλεγεί ξανά πρόεδρος! ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΒΥΝΤΡΑ
Μετά την κοπή της πίτας η διοικούσα εκτελεστική επιτροπή (Γόντικας, Πολέµης, Νίκας, Βεκρής) συνεδρίασε για το θέµα ανανέωσης συµβολαίου του Λουκά Βύντρα. Αποφασίστηκε να µπει σε προτεραιότητα και θα γίνει προσπάθεια να ανανεωθεί το συµβόλαιο του διεθνούς µπακ το οποίο λήγει το ερχόµενο καλοκαίρι. Να σηµειώσουµε ότι ο νόµος δίνει το δικαίωµα στον Βύντρα να µιλήσει µε όποια οµάδα θέλει και να κλείσει σε σύλλογο της αρεσκείας του! Στην εκδήλωση εκτός από τη διοικητική τετράδα ήταν και τα µέλη του ∆.Σ. Π. ∆άβαρης, Μ. Ζούλα-Λοµβάρδου, Μ. Μαυροκουκουλάκης, Γ. Σπηλιωτόπουλος, Λ. Πολέµης. Τα φλουριά... µπλόκαραν οι δύο τερµατοφύλακες Καρνέζης (βιντοκάµερα) και Τζόρβας (Playstation). Ο Γόντικας ζήτησε σοβαρότητα και συγκέντρωση από όλους και υπογράµµισε την κρίσιµη καµπή στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος: «Ολοι περιµένουν να δουν πώς θα ανταποκριθούµε γι’ αυτό να είµαστε συγκεντρωµένοι και σοβαροί σε ό,τι κάνουµε. Ειδικά για την οµάδα, αυτό σηµαίνει ότι αντιµετωπίζουµε κάθε αγώνα χωριστά και παίζουµε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη µε στόχο την τελική επιτυχία», τόνισε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος.

ΧΩΡΙΣ ∆ΥΟ
Νοκ άουτ από το αυριανό µατς µε τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ τέθηκε ο Σεµπάστιαν Λέτο, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Νίκος Σπυρόπουλος που είχε ίωση. Το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί, αφού την ερχόµενη Τετάρτη ο ΠΑΟ αντιµετωπίζει την ΑΕΚ για το Κύπελλο. Τη θέση του αναµένεται να πάρει ο Γιώργος Ιωαννίδης, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα αντικαταστήσει τον αργεντίνο αριστερό χαφ.
Ο ΠΑΤΕΡΑΣ
θεωρεί ότι του γίνεται ένας ύπουλος πόλεµος µε ψευδείς ειδήσεις για να περάσουν αναληθείς εντυπώσεις στον κόσµο

tanea

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου