Love story με… καλόγρια στα «Meteora»!

Written By Black Hole on 26 Ιαν 2011 | 22:50

Με κάθε μυστικότητα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, στην Καλαμπάκα, τα γυρίσματα της ταινίας «Meteora», γαλλικής παραγωγής, με πρωταγωνιστές δύο ανερχόμενους έλληνες ηθοποιούς με καριέρα στο Χόλιγουντ.

Η μυστικότητα έχει να κάνει με το γεγονός ότι το σενάριο είναι ολίγον…άσεμνο καθώς αφηγείται μια ιστορία πάθους με πρωταγωνίστρια μια καλόγρια την οποία υποδύεται η εκρηκτική Ταμίλα Κουλίεβα!

Οι συντελεστές της ταινίας, προτίμησαν να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα και μετά να μιλήσουν για την ταινία, μην  τυχόν και κατέφθανε νωρίτερα, στα γυρίσματα, κανένα πούλμαν με θεούσες, σταλμένες από τον Άνθιμο.

Σκηνοθέτης είναι ο βραβευμένος στο φεστιβάλ των Καννών Σπύρος Σταθουλόπουλος (Spyros Stathoulopoylos) και πρωταγωνιστούν, εκτός από την Κουλίεβα, δύο ανερχόμενοι έλληνες ηθοποιοί που κάνουν καριέρα στο Χόλιγουντ, οι Theo Alexander και Adonis Kapsalis.

Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή ενός ανθρώπου που έχει αφιερωθεί στο Θεό. Όλα όμως ανατρέπονται στη ζωή του όταν η αγάπη του που τον οδήγησε στον μοναχισμό έρχεται σε σύγκρουση με τον παράφορο πάθος του για μια καλόγρια!

Αν πάει καλά στις αίθουσες του εξωτερικού το κέρδος θα είναι μεγάλο για τον τουρισμό της περιοχής. Θυμηθείτε μόνο τι ακολούθησε στη Σκόπελο μετά το «Μάμα Μία» με τη Μέριλ Στρηπ…

kosmoslarissa.gr
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου