Τσάμπιονς Λιγκ: Η Μπάγερν πήρε εκδίκηση στο 90΄!

Written By Black Hole on 24 Φεβ 2011 | 00:54


Με γκολ του Γκόμεζ στο 90΄, η Μπάγερν... πήρε πολύ σκληρή εκδίκηση για την ήττα της στον περσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας την Ίντερ με 1-0 μέσα στο Σαν Σίρο και κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους "8" της διοργάνωης. Η "νερατζούρι" αδικούνται πάντως από το σκορ, αφού, εισικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο, είχαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να πάρουν εκείνοι τη νίκη.

Η άλλη μονομαχία της Τετάρτης ανάμεσα στη Μαρσέιγ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ, σε ένα κακό ματς, με ελάχιστες φάσεις. Οι Μασεγέζοι έπαιξαν πολύ προσεκτικά και συντηρητικά, κλείνοντας καλά τα ατού των αντιπάλων και κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν, αλλά βέβαια φαβορί παραμένουν οι "κόκκινοι διάβολοι".


Τα ματς της Τρίτης


Μπορεί η Ρεάλ να είχε δύο δοκάρια μέσα σε δύο λεπτά. Μπορεί ο Καρίμ Μπενζεμά να μπήκε στο παιχνίδι στο 65’ και ένα λεπτό αργότερα να άνοιξε το σκορ κόντρα στην πρώην ομάδα του, όμως ο Γκομίς δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με ψύχραιμο πλασέ στο 83’ ισοφάρισε για την Λιόν και ανέστειλε την νίκη της Ρεάλ στο «Ζερλάν» για… άλλη φορά. Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα κριθεί η πρόκριση στους «8» του Champions League, με την ομάδα του Μουρίνιο να έχει πλέον το προβάδισμα.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, όταν η Κοπεγχάγη έμπαινε στους ομίλους του Champions League, λίγοι περίμεναν ότι θα την έβλεπαν να διεκδικεί μια θέση στα προημιτελικά.

Η υπέρβαση των Δανών φαίνεται όμως ότι έφτασε στο τέλος της, αφού η ομάδα του Εντόι αποδείχθηκε πολύ μικρή για τα «δόντια» της Τσέλσι με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 2-0.

Περίπατος για τους Άγγλους για τους οποίους καθάρισε ο Ανελκά (17’, 53’).
protothema

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου