Νέα συνάντηση της Alpha Bank με τους Συμβούλους της

Written By Oratios on 20 Φεβ 2011 | 15:30


Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα συνάντηση της διοίκησης της Alpha Bank με τους συμβούλους της Citigroup και JP Morgan με θέμα την πρόταση της Εθνικής για φιλική συγχώνευση .

Πρόκειται ουσιαστικά για την δεύτερη συνεχόμενη συνάντηση, καθώς και το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ανάλογη επαφή...

Χθες υψηλόθαθμο στέλεχος της Εθνικής δήλωνε στο πρακτορείο Reuters ότι η πρόταση της τράπεζας του είναι ακόμα πάνω στο τραπέζι και πρέπει να εξεταστεί από τους μετόχους της Alpha Bank.

O αξιωματούχος της Εθνικής είπε πως του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η απόρριψη της πρότασης από την Alpha Bank και οι λόγοι της άρνησης που προέβαλε το συμβούλιο της τράπεζας.

«Το θέμα δεν έχει τελειώσει, αλλά μόλις ξεκίνησε» συμπληρώνει ο αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και τονίζει ότι η προσφορά θα κριθεί από τους μετόχους της Εθνικής.

«Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από την άρνηση της πρότασης της Εθνικής στην Alpha» τόνισε αξιωματούχος της κυβέρνησης το Σάββατο στην εφημερίδα τα ΝΕΑ। «Η διοίκηση της Alpha Bank εκπροσωπεί μόλις το 10% των μετόχων».


newscode

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου