ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: Η κριτική των παικτών

Written By Homosapien on 20 Φεβ 2011 | 00:51

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πάρντο
Φέρει ευθύνη στο γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά αυτά τα σουτ που έχουν τροχιά προς την εστία ξεγελούν συχνά τους τερματοφύλακες. Είχε ωστόσο καλές στιγμές και σταμάτησε τον Σισέ σε κάποιες περιπτώσεις.
Τοροσίδης
Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έβγαινε συνήθως μπροστά στις φάσεις και είχε τον έλεγχο στην πλευρά του. Έπαιζε με το πάθος του αρχηγού και ήταν από τους διακριθέντες του Ολυμπιακού. Στο τέλος αποβλήθηκε, ενώ εμπλέκεται στη φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Νίνη.

Μπράβο
Συγκεκριμένων δυνατοτήτων ο Ισπανός. Είχε λάθη στο ανασταλτικό κομμάτι και ήταν ανύπαρκτος δημιουργικά. Όσες φορές προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες,  δεν στάθηκε στο ύψος των περιπτώσεων.
Μέλμπεργκ
Στις περισσότερες επεμβάσεις του ήταν γρήγορος και σωστός. Απέφυγε το μεγάλο λάθος και είχε σε γενικές γραμμές σωστές τοποθετήσεις.
Παπαδόπουλος
Ισχύουν τα ίδια με τον Σουηδό παρτενέρ του. Σε γενικές γραμμές ήταν σταθερός και δεν έκανε λάθη.
Μοντεστό 
Έκανε και πάλι πολλά χιλιόμετρα στη μεσαία γραμμή κάλυψε «τρύπες» και στο διάστημα που ο Παναθηναικός είχε τον έλεγχο ήταν καθοριστικός ανασταλτικά.
Ιμπαγάσα
Το γκολ του Μιραλάς είναι δικό του κατά το ήμισυ. Για ένα ακόμη παιχνίδι έκανε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας του και όταν χρειαζόταν «πάγωνε» τον ρυθμό. Δεν ήταν ο καλύτερος Ιμπαγάσα που έχουμε δει, αλλά ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού.
Φουστέρ
Δεν τα κατάφερε να διακριθεί και κυμάνθηκε στη μετριότητα. Η συμβολή του στην πορεία της ομάδας συνολικά είναι μεγάλη, αλλά η μετριότητα του στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, πρέπει να καταγραφεί.
Ριέρα
Ξεκίνησε δυνατά αλλά όσο πέρναγε η ώρα η απόδοση του έπεφτε. Σίγουρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει περισσότερα από τον Ισπανό. Είχε αναλαμπές, αλλά δεν έκανε τη διαφορά.
Μιραλάς
Όπως και στο πρώτο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, ο Βέλγος ήταν από τους καλύτερους του Ολυμπιακού. Μόνιμη πηγή κινδύνων για τους πράσινους. Εκτός του γκολ γύριζε μέχρι την άμυνα για βοήθειες.
Τζεμπούρ
Όπως συνηθίζει όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ταλαιπώρησε την άμυνα του. Στα πρώτα 60 λεπτά είχε διαρκή κίνηση, γύριζε στο κέντρο για βοήθειες και τελικά σκόραρε στη τελευταία φάση συνεχίζοντας την καλή παράδοση κόντρα στο τριφύλλι.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Τζόρβας
Δεν ευθύνεται σε κανένα από τα δύο γκολ. Ήταν σταθερός και έδινε την απαραίτητη σιγουριά στους αμυντικούς του.
Βύντρα
Στο πρώτο ημίωρο που ο Παναθηναϊκός πιέστηκε ήταν από τους καλύτερους, όπως και σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Με φρεσκάδα γρήγορες επεμβάσεις και πάθος. Είχε και κάποια λάθη, τα οποία όμως δεν ήταν καθοριστικά.
Σπυρόπουλος
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Βύντρα για το πρώτο ημίωρο του αγώνα. Πολύ τρέξιμο και πολύ δουλειά ανασταλτικά, από τον Έλληνα μπακ.
Σαριέγκι
Έχασε αρκετές μάχες στον αέρα, αλλά είχε και καίριες τοποθετήσεις σε κάποιες κάθετες πάσες. Σε γενικές γραμμές ήταν καλός, και το πάθος του αντιστάθμισε το μειονέκτημα του στην ταχύτητα.
Καντέ
 Πολύ καλός. Γρήγορες επεμβάσεις πολλά τρεξίματα. Πολλές σωστές επεμβάσεις σε προσπάθειες του Τζεμπούρ. Ωστόσο, στο τέλος φέρει ευθύνη για το δεύτερο γκολ όπου αδράνησε το κέντρο της άμυνας.
Ζιλμπέρτο
Ξεκίνησε νωθρά αλλά όσο κυλούσε το ματς ανέβαζε την απόδοση του, με αποκορύφωμα το δεύτερο ημίχρονο. Βοήθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ίσως και ο καλύτερος του Παναθηναϊκού. 
Κατσουράνης
Και αυτός δεν μπήκε καλά, αλλά η απόδοση του βελτιώθηκε. Στο πρώτο ημίχρονο υστέρησε στα τρεξίματα, αλλά στην επανάληψη και έκοβε και δημιουργησε. Θα μπορούσε να είναι ο πρωταγωνιστής, καθώς σημειώνει το καθαρό γκολ που ακυρώνεται στο 83ο λεπτό.
Καραγκούνης
Όσο είχε δυνάμεις ήταν καλός και βοήθησε στην κυκλοφορία της μπάλας. Σταδιακά η απόδοση του έπεφτε και σωστά αντικαταστάθηκε.
Λέτο
Ξεκίνησε πολύ μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολεύτηκε από τον Τοροσίδη, αλλά στην επανάληψη ήταν πολύ καλός. Είχε πάθος κέρδισε μονομαχίες και σημείωσε το γκολ του Παναθηναϊκού.
Νίνης
Ο Παναθηναϊκός περίμενε περισσότερα από τον Νίνη, που σε κάποια σημεία ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Έχει ελαφρυντικό την έλλειψη ρυθμού καθώς έχασε προπονήσεις.
Σισέ
Δεν έκανε και το καλύτερο του παιχνίδι ο Γάλλος. Είχε δύο τρεις ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν τις τελείωσε. Ωστόσο δημιούργησε ρήγματα στην ερυθρόλευκη άμυνα και κυνήγησε  το γκολ.

sday

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου