Ζαγοράκης: "Εμείς κάνουμε κουμάντο στην Τούμπα"

Written By Homosapien on 1 Φεβ 2011 | 14:39


Την αντίθεσή του για τα μέτρα ασφαλείας στη ρεβάνς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του δικεφάλου τόνισε κατηγοριματικά ότι: "Ο ΠΑΟΚ κάνει κουμάντο στην Τούμπα".Ο Θοδωρής Ζαγοράκης, κατέκρινε όσους δημιουργούν κλίμα ενόψει του αγώνα, τονίζοντας προς τους συνομιλητές του ότι κακώς η αστυνομία έχει δημιουργήσει την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός ταξιδεύει σε ξένη χώρα, προσθέτοντας ότι η Τούμπα θα λειτουργήσει όπως θα λειτουργούσε ένας κανονικός αγώνας με κόσμο. "Εμείς κάνουμε κουμάντο στην Τούμπα", τόνισε.


Η σύσκεψη έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης παρουσία του αθλητικού Εισαγγελέα, του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Γιάννη Ραχωβίτσα, του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Κωνσταντίνου Κασαπάκη, καθώς επίσης και όλων των υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η στάση του ισχυρού άνδρα της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ οδήγησε τους επικεφαλής της αστυνομίας να πάρουν πίσω κάποια από τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απηύθυνε κάλεσμα στην ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας να δώσει το παρών στο γήπεδο της Τούμπας, προκειμένου να δούνε από κοντά ότι τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ γίνονται σε άψογη ατμόσφαιρα, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αθλητικός Εισαγγελέας,  ενώ η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα αποστείλει πρόσκληση για να παραστεί η πολιτική ηγεσία του τόπου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου