Λέων Πατίτσας και Μαριέττα Χρουσαλά: χαλκομανίες με τη φωτογραφία τους για τα πασχαλινά αυγά

Written By Black Hole on 28 Φεβ 2011 | 13:02

Ρε που πάμε...


από την Κατιάνα Ματζαρίδου
Πιο λαμπερά εγκαίνια σπιτιού δεν θα μπορούσαν να γίνουν! Και αυτό γιατί ο Λέων Πατίτσας και η σύζυγος του Μαριέττα τα προγραμμάτισαν για τη φετινή Λαμπρή.
Όπως μαθαίνουμε τα εγκαίνια της βίλας στον Άλιμο, που χτίζεται εδώ και περίπου ένα χρόνο πρόκειται να γίνουν φέτος το Πάσχα και θα είναι υπερπαραγωγή.
Τι αρνιά, τι τσουρέκια, τι μαγειρίτσες, τι τσουγγρίσματα θα απολαύσουν οι καλεσμένοι του ζεύγους δεν λέγεται.
Φυσικά θα ρέει άφθονη η εμφιαλωμένη ρετσίνα, αλλά και η σαμπάνια, που τελευταία ακούμε ότι συνοδεύει μια χαρά και το κοκορέτσι! Oh mon Dieu!
Φυσικά όλα αυτά κεκλεισμένων των θυρών για το φόβο των τηλεοπτικών φακών και των παπαράτσι.
Η Μαριέττα και η μητέρα της κυρία Αγλαΐα ετοιμάζονται πυρετωδώς για το grand opening της οικίας Πατίτσα, ενώ η πεθερά Μαριγώ έχει ήδη αρχίσει να ειδοποιεί τηλεφωνικά τις φίλες της για το event.
Που δεν θα είναι ένα, αλλά περισσότερα. Βλέπετε το Πάσχα μας δίνει αφορμή να γιορτάσουμε όχι μόνο την Ανάσταση, αλλά και την ίδια μέρα της Λαμπρής, οπότε είναι η ιδανική περίσταση για να καλέσεις φίλους, από διαφορετικά backgrounds.
Ο γλυκός καιρός της φετινής Πασχαλιάς θα είναι εξαιρετικός για το γλέντι, που θα γίνει τόσο μέσα στο μεγαλοπρεπές σπίτι, όσο και στους κήπους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τα παιδάκια, που θα παρευρεθούν, υπό την εποπτεία animateur,  θα επιδοθούν στο παιχνίδι του κυνηγιού του Θησαυρού, που δεν θα είναι άλλος από τον πασχαλινό λαγό.
Εννοείται ότι η μαμά Αγλαΐα που πιάνουν τα χέρια της θα δώσει ρεσιτάλ. Το τι διακοσμητικά θα δουν οι προσκεκλημένοι δεν μπορείτε να το φανταστείτε. Μάλιστα η Μαριέττα θα φέρει και από το εξωτερικό κάποια στολίδια, που θα κάνουν αίσθηση.
Οι πληροφορίες που θέλουν το ζευγάρι να έχει τυπώσει χαλκομανίες για τα πασχαλινλα αυγά με τη φωτογραφία τους τσεκάρονται από το Blog των Κυριών ως ανακριβείς. Τέτοια extravaganza την κάνουν οι σταρ του Χόλιγουντ και τα it girls όπως η Πάρις Χίλτον.
Όχι η Μαριέττα και ο Λέων είναι προσγειωμένα παιδιά και λογικά.
Παρεπιπτόντως θα είναι έτοιμος ο πίνακας της Μάρας Καρέτσου για τον οποίο έχει ποζάρει η Μαριέττα για να τον παρουσιάσουν; Έχω μια αγωνία!
toblogtonkirion.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου