Top 10 - Παράξενες ειδήσεις απ' όλο τον κόσμο

Written By Black Hole on 7 Φεβ 2011 | 13:14

Aρ. 10 : Δείχνουν τα στήθη τους και διαδηλώνουν!


Με σύνθημά τους «Ο Θεός μας είναι γυναίκα, η αποστολή μας είναι η διαμαρτυρία, τα όπλα μας είναι τα γυμνά στήθη» και τις συνεχείς διαδηλώσεις τους, το φεμινιστικό κίνημα Femen στην Ουκρανία φέρνει τα πάνω κάτω και διαδηλώνει ενάντια σε ό,τι την προσβάλει. Πρόσφατα διαδήλωσαν στο Κίεβο εναντίον του σχεδίου νόμου, που ετοιμάζεται να φέρει στο κοινοβούλιο η κυβέρνηση και θα απαγορεύει στους πολίτες της να αφήνουν τα ρούχα τους να στεγνώσουν στο μπαλκόνι ή να κυκλοφορούν γυμνοί σε αυτά κατά την διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012 σε μια προσπάθεια για αισθητική βελτίωση της πόλης. «Τα μπαλκόνια είναι τα κάστρα μας» και «θέλουμε να περπατάμε στα μπαλκόνια μας νεγκλιζέ» ήταν τα κυρίαρχα συνθήματα που εκφωνούσαν οι γυμνόστηθες διαδηλώτριες και ζέσταιναν την ατμόσφαιρα του παγωμένου Κίεβου. Κι εμείς μαζί τους είμαστε…


Aρ. 9 : Ουρήστε και κερδίστε!


Μια νέα κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία η γνωστή εταιρεία του χώρου SEGA. H πρωτοτυπία έγκειται στο γεγονός ότι η κονσόλα είναι σχεδιασμένη ειδικά για τα... δημόσια ουρητήρια της χώρας του «Ανατέλλοντος Ηλίου», καθώς οι «παίκτες» χρησιμοποιούν την... πίεση της ροής των ούρων και την τοποθεσία που πέφτουν για να πετύχουν high score(!). Μια μικρή οθόνη LCD στην κονσόλα, που τοποθετείται στο ύψος των ματιών, δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να παίζει παιχνίδια όπως το Graffiti Eraser (ο παίκτης καλείται να σβήσει γκράφιτι σε έναν τοίχο με τη ροή των ούρων του), ενώ το Mannekin Pis μετράει την ποσότητά τους. Στους σκληροπυρηνικούς παίκτες μάλιστα δίνεται η δυνατότητα να αποθηκεύσουν το high score που πέτυχαν σε μια συσκευή flash (η κονσόλα έχει θύρα USB) για να καυχώνται για την «απόδοσή» τους στους φίλους τους!


Aρ. 8 : Το Google μετακίνησε τα Ανάκτορα του Μπακινγχαμ!


Η βασίλισσα της Αγγλίας, θα εκπλησσόταν αν μάθαινε ότι η υπηρεσία Google Maps τοποθετεί τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ περίπου ένα χιλιόμετρο απ' όπου πραγματικά βρίσκονται, στο κεντρικό Λονδίνο. Ο σουηδός τουρίστας Όλε Έκλαντ εντόπισε το λάθος ενώ αναζητούσε τα Ανάκτορα στο κινητό του τηλέφωνο και διαπίστωσε ότι είχαν... μετακινηθεί ακριβώς δίπλα στο κοινοβούλιο.
"Υπήρχε μόνο ένα μικρό πάρκο, εκεί όπου έπρεπε να βρίσκονται τα Ανάκτορα. Φώναζα, 'Πού είναι το παλάτι; Πού είναι η βασίλισσα;' Ο κόσμος νόμιζε ότι τρελάθηκα", είπε σήμερα ο Έκλαντ στην εφημερίδα Sun. "Δεν περιμένεις από το Google να κάνει λάθος στους χάρτες. Τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ πρέπει να είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα τουριστικά αξιοθέατα στον κόσμο", σχολίασε ο ίδιος. Εκπρόσωπος του Google είπε: "Η αξιοπιστία των χαρτών είναι πολύ σημαντική για εμάς. Θα το κοιτάξουμε και θα το διορθώσουμε".


Aρ. 7 : Ποντίκια σε ρόλο James Bond


Επιστήμονες στο Ισραήλ εκπαιδεύουν ποντίκια, ώστε να είναι σε θέση να “μυρίσουν” βόμβες και ναρκωτικά, κατά τον έλεγχο των επιβατών στο αεροδρόμιο. Οι Ισραηλινοί επιστήμονες δημιούργησαν έναν ανιχνευτή, που μοιάζει πολύ με σαρωτή σώματος, μόνο που έχει “καμουφλαρισμένα φυσίγγια”, σε κάθε ένα από τα οποία χωρούν οχτώ ειδικά εκπαιδευμένα... τρωκτικά.


Aρ. 6 : Καυτές σκηνές στην ιταλική Βουλή


Στο δρόμο που χάραξε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Μέλος του κόμματος του Καβαλιέρε και βουλευτής στην Ιταλία «πιάστηκε στα πράσα» όταν έπαιζε με το νέο του iPad αναζητώντας μέσα σε προσωπικά sites συνόδους πολυτελείας που χρεώνουν τον πελάτη από 500 έως 1500 ευρώ! Όταν ρωτήθηκε ο 66χρονος για τη αποκαλυπτική αυτή φωτογραφία απάντησε "Έψαχνα στα μηνύματα μου όταν ξαφνικά άνοιξε ένα παράθυρο και εμφανίστηκε αυτή η ιστοσελίδα. Έχουμε μόλις ένα μήνα παραλάβει τα iPad και δεν το έχω ακόμη συνηθίσει".


Aρ. 5 : Το hotspot για μεγάλα στήθη


Όποιος είναι λάτρης του μεγάλου και σαγηνευτικού μπούστου τότε το Έσσεξ είναι ο επίγειος παράδεισός του. Έρευνα αποκαλύπτει πως μεγάλο ποσοστό των γυναικών στη συγκεκριμένη περιοχή έχουν πλούσια τα ελέη, αφού τρεις στις δέκα φορά μεγάλο νούμερο στηθόδεσμου. Ωστόσο σύμφωνα με τους ειδικούς, τα προσόντα τους δεν είναι φυσικά, αφού φαινόμενο επιδημίας έχουν πάρει οι αισθητικές επεμβάσεις, στη συγκεκριμένη περιοχή.


Aρ. 4 : Κινέζικη Πρωτοχρονιά


Χορευτές, κόκκινα φαναράκια, λιοντάρια, δράκοι και φυσικά κουνέλια. Είναι το ψηφιδωτό των εορτασμών που έγιναν στο Πεκίνο για την αλλαγή του χρόνου, σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο. Η νέα χρονιά αρχίζει στις 3 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το κινεζικό ημερολόγιο και είναι η χρονιά του κουνελιού που διαδέχεται αυτή της τίγρης. Θα τρώμε δηλαδή πολλά καρότα… Σύμφωνα με την αστρολόγο Αλίντα Κανάκη, το κουνέλι είναι ένα από τα ζώδια του κινέζικου κύκλου που ανήκει στο στοιχείο του ξύλου κι αυτό το δεδομένο δίνει στη χρονιά που έρχεται το κύριο χαρακτηριστικό της: Αντιφατικότητα. Καταλάβατε ούτε με το κινέζικο ωροσκόπιο δεν σωζόμαστε!


Aρ. 3 : Η Coca Cola φεύγει, η Canna Cola έρχεται


Είχες σκεφτεί ποτέ να πιεις αναψυκτικό και να «φτιαχτείς»; Το πέτυχαν στην Αμερική και δημιούργησαν ένα αναψυκτικό που περιέχει ένα συνδυασμό σόδας και THC, ένα ψυχότροπο συστατικό που βρίσκεται στη μαριχουάνα. Το αναψυκτικό θα κυκλοφορήσει σε πέντε γεύσεις: Canna Cola, Orange Kush, DogWeed, Grape Ape, και Sour Diesel ενώ θα κοστίζει 10 με 12 δολάρια. Ωστόσο ο άνθρωπος που συνέβαλε στη δημιουργία του, ο Κλέι Μπάτλερ δεν το έχει δοκιμάσει και ούτε πρόκειται όπως λέει γιατί δεν έχει καπνίσει ποτέ, δεν έχει δοκιμάσει μαριχουάνα και δεν πίνει αναψυκτικά! Πόσο να τον εμπιστευτείς;


Aρ. 2 : Τα πάντα για ένα Mini Cooper


Ένας ραδιοφωνικός σταθμός στο εξωτερικό έδινε ένα Mini Cooper αξίας 20 χιλιάδων λιρών σε αυτόν που θα έκανε ό,τι πιο ασυνήθιστο και τρελό υπήρχε. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος εκατοντάδες άνθρωποι. Κανένας όμως δεν ξεπέρασε τον 39χρονο Andreas Muller ο οποίος αποφάσισε να κάνει τατουάζ το όνομα του αυτοκίνητου στο μόριό του! Όταν οι διοργανωτές είδαν το mini τατουάζ στο πέος του Ανδρέας δεν πίστευαν στα μάτια τους. Ο ίδιος απάντησε: "Τώρα θα κάθομαι πάνω στο κάθισμα του αμαξιού. Ο πόνος θα είναι πιο γλυκός και σε λίγο καιρό θα περάσει". Δεν ξέρω εσείς θα το κάνατε;


Aρ. 1 : Πώς να βγάλεις εύκολα χρήματα


Ακολούθησε το παράδειγμα του κωμικού Κρέγκ Ρόουιν, ο οποίος δημιούργησε μια σειρά από βίντεο στο Youtube υπό τον τίτλο "Σας παρακαλώ χαρίστε μου ένα εκατομμύριο δολάρια", ζητώντας από διάφορους επιχειρηματίες αλλά και διάσημους να του δώσουν το ευτελές για αυτούς ποσό του 1 εκατομμύριου δολαρίων. Και από ότι φαίνεται η τακτική του είχε αποτέλεσμα αφού στην έκκλησή του υπήρξε ανταπόκριση.


Η προσπάθεια του δεν πήγε στον βρόντο αφού κάποιος ανώνυμος ευεργέτης εμφανίστηκε πρόθυμος να του δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια! Μάλιστα, ο πολυεκατομμυριούχος απέστειλε στον νεαρό επιστολή που δήλωνε ότι θα είναι σύμφωνος στο να του δώσει το ποσό χωρίς κανένα αντάλλαγμα, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.


menslounge.gr



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου