28 άτομα για τον δήμο Φαρκαδόνας

Written By Homosapien on 15 Μαρ 2011 | 09:16

28 θέσεις εγκρίθηκαν για τον δήμο Φαρκαδόνας από το ΥΠΕΣ, προκειμένου να προχωρήσει σε προσλήψεις ατόμων, καλύπτοντας ανάγκες της περιοχής.
Όσον αφορά τις ειδικότητες που θα προσλάβει ο Δήμος αυτές είναι: με 8μηνες συμβάσεις 28 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, όπως 3 χειριστές γκρέϊντερ, 6 οδηγούς, 1 ηλεκτρολόγο και 18 εργάτες γενικών καθηκόντων. Το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας είχε ομόφωνα ζητήσει την έγκριση 44 ατόμων.
Εξάλλου, αύριο πραγματοποιείται η εξ αναβολής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στην οποία θα υπάρξει συνέχεια της αντιπαράθεσης μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ειδικά της μείζονος.
Επίσης, θα αναδειχτούν τα ΔΣ των Νομικών Προσώπων του δήμου Φαρκαδόνας, τα οποία θα είναι τρία, ένα ΝΠΔΔ (Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου) για τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και το Περιβάλλον, την ΔΕΥΑΦ και την ΚΟΙΔΕΦΑ (Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Φαρκαδόνας).
Πέρα από τα προαναφερθέντα νομικά πρόσωπα, το Δημοτικό Συμβούλιο θα ορίσει αύριο και 7 εκπροσώπους στο ΔΣ του ΒΙΠΑ. Ο δήμος Φαρκαδόνας είναι ο μεγαλομέτοχος του σημαντικού αυτού έργου, το οποίο έχει περάσει από πολλές "περιπέτειες" και τώρα, η νυν Δημοτική Αρχή σκοπεύει να το εντάξει στο ΕΣΠΑ για να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του, έχοντας τις μελέτες για τα υποέργα έτοιμες (βιολογικός, οδικό δίκτυο, διοικητήριο, περιβάλλον χώρος), ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενοποιήσει τις τρεις μονάδες επεξεργασίας λυμάτων της περιοχής, Οιχαλίας (βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής), Φαρκαδόνας (βρίσκεται στο στάδιο δημοπράτησης της μελέτης) και του ΒΙΠΑ (είναι έτοιμη η μελέτη, όπως προαναφέρθηκε), με στόχο την μείωση του κόστους λειτουργίας των βιολογικών και τον καταστεί πιο ελκυστικό το Πάρκο.

proinoslogos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου