Εμπόριο ψυχικών ασθενειών

Written By Ανώνυμος on 17 Μαρ 2011 | 23:40

Μας έχει περικυκλώσει ένα κύμα επινοημένων ασθενειών.

Από που έρχεται; Χρησιμοποιώντας το Διαγνωστικό και Στατιστικό Εγχειρίδιο Ψυχικών Διαταραχών οι ψυχίατροι μπορούν να χαρακτηρίσουν οποιονδήποτε άνθρωπο σήμερα ως ψυχικά άρρωστο.

Το αίσθημα της ντροπής - μια συνηθισμένη ανθρώπινη κατάσταση - έχει καταχωρηθεί πλέον κάτω από τον τίτλο "Διαταραχή κοινωνικού άγχους" και μπορείτε να το βρείτε στα περιεχόμενα του βιβλίου τους.
Οσο και αν έχει μεγαλώσει η βιομηχανία χορήγησης ψυχοφαρμάκων, οι ψυχίατροι σε συνεργασία με τις φαρμακοβιομηχανίες δουλεύουν σκληρά για να επινοήσουν ακόμη περισσότερες διαταραχές και να διευρύνουν ακόμα περισσότερο την αγορά τους. ( Παίζετε τυχερά παιγνίδια; είστε πολύ ώρα στο internet; πίνετε κάνα ποτηράκι παραπάνω; αν ναι είστε υποψήφιοι πελάτες.)
Υπάρχει ένα χάπι για κάθε τι. Από την άλλη ούτε το κοινό ούτε οι ασθενείς ενημερώνονται για το πόσο επικίνδυνα είναι πραγματικά τα ψυχοφάρμακα.
ΓΕΓΟΝΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 4.000% ΣΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΔΙΠΟΛΙΚΑ, ΕΝΩ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥς ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΕ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου