Η προσευχή της Νέμκοβα

Written By Black Hole on 14 Μαρ 2011 | 11:16


Η Πέτρα Νέμκοβα, που είχε χάσει τον σύντροφό της στο τσουνάμι της Ταϊλάνδης, εξέφρασε την αλληλεγγύη της στον ιαπωνικό λαό. "Δεν αντέχω να βλέπω αυτά τα βίντεο" λέει για τις εικόνες καταστροφής από τη χώρα
Είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά το φονικό χτύπημα του τσουνάμι στο Κάο Λακ της Ταϊλάνδης. Ζώντας την καταστροφή είναι από τις λίγες διασημότητες που ξέρουν πολύ καλά τι περνούν οι Ιάπωνες αυτές της μέρες.
Ο λόγος για την Τσεχα Πέτρα Νέμκοβα που  βρισκόταν στα νησιά του Ινδικού Ωκεανού, όταν χτύπησε το τσουνάμι του Δεκεμβρίου του 2004. Τότε η ίδια είχε τραυματιστεί και είχε χάσει τον σύντροφό της.
Το μοντέλο που γεννήθηκε στις 24 Ιουνίου 1979 στην Καρβίνα της πρώην Τσεχοσλοβακίας, τώρα δεν αντέχει καν στη θέα των εικόνων που έρχονται από την Ιαπωνία και λέει ότι προσεύχεται για τους ανθρώπους που έπληξε η καταστροφή.

 "Δεν αντέχω να βλέπω αυτά τα βίντεο", λέει χαρακτηριστικά.
"Να βλέπεις ανθρώπους να μην μπορούν να ξεφύγουν και να ξέρεις ότι όλο αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί με τη σωστή προετοιμασία".

 Αναγνωρίζει ωστόσο ότι "σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών, κυριαρχεί η άνευ όρων αγάπη και η αλληλοβοήθεια. Βλέπεις ανθρώπους να βοηθούν ο ένας τον άλλο, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους".
news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου