Κυβέρνηση: "Η συμμορφώνεστε ή θα απελαθείτε"

Written By Ανώνυμος on 8 Μαρ 2011 | 17:15


Η κυβέρνηση εμφανίζεται αποφασισμένη να δώσει τέλος στην υπόθεση της απεργίας πείνας των μεταναστών στο κτίριο της Υπατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση είναι οτι ή γίνεται αποδεκτή η πρόταση που έχει κατατεθεί για περίοδο ανοχής ή απέλαση! Σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση πλέον...



διαμηνύει ότι να οι μετανάστες δεν δεχθούν το καθεστώς ανοχής 6+6 μήνες (μη απέλασης) τότε θα ακολουθήσουν άμεσες απελάσεις. Οι ίδιοι αρνούνται την συμβιβαστική πρόταση της κυβέρνησης, η οποία αποκλείει μαζική νομιμοποίηση μεταναστών και στοχοποιεί τους διαπραγματευτές και τις ομάδες αλληλεγγύης. Οι σόμπες που υπάρχουν μέσα στις σκηνές δεν είναι ικανές ούτε να ζεστάνουν, ούτε και να μπορέσουν να ανακουφίσουν τους παραπαίοντες πλέον απεργούς πέινας.

Ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Άρης Μουσιώνης, ζήτησε επανειλημμένα από τους απεργούς του "Υπατία" να δεχθούν τη μεταφορά τους σε δημόσια νοσοκομεία, αλλά η παράκληση του δεν έγινε δεκτή. Εκπρόσωποι των μεταναστών δηλώνουν ότι το καθεστώς ανοχής για 6+6 μήνες που προτείνει η κυβέρνηση δεν τους ικανοποιεί και δεν είναι η κατάλληλη απάντηση μετά από 43 ημέρες απεργίας πείνας। Τονίζουν, δε, ότι θα συνεχίσουν μέχρι τέλους.

trelokouneli.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου