Γκαζια απο βαλβερδε

Written By gravedigger on 1 Μαρ 2011 | 09:44


Την δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Ερνέστο Βαλβέρδε προς του παίκτες του Ολυμπιακού για την εικόνα που παρουσίασαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη…
Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στις συνεχείς αποβολές καθώς και στο αγωνιστικό κομμάτι. «Τελευταία έχουμε ένα θέμα το οποίο πρέπει να προσέξουμε. Τον τελευταίο μήνα έχουμε δεχθεί τρεις κόκκινες. Πρέπει να το προσέξουμε διότι έτσι δίνουμε αβαντάζ στον αντίπαλο. Αντί να τους δυσκολεύουμε, αντί να τους προβληματίζουμε, τους δίνουμε και πλεονέκτημα», τόνισε και συνέχισε: «Στην αρχή ήταν ο Μιραλάς. Μετά ο Τοροσίδης, ο οποίος αποβλήθηκε στο 89' και έδωσε δικαίωμα στους αντιπάλους μας να μιλάνε και να λένε πολλά. Και τώρα ήταν ο Ριέρα, με αποτέλεσμα να ξαναδώσουμε πλεονέκτημα στον αντίπαλό μας».
Ο Ριέρα στη συνέχεια πήρε τον λόγο λέγοντας: «Ζήτησα συγγνώμη χθες (σ.σ.: την Κυριακή), ζητάω συγγνώμη και σήμερα (σ.σ.: χθες). Ηταν λάθος μου». Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» με αρκετή δόση χιούμορ απάντησε πως «εύχομαι να είναι ο τελευταίος που ζητάει συγγνώμη».
Ο 47χρονος προπονητής μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι: «Με τον Πανιώνιο κάναμε μια καλή προσπάθεια στην αρχή, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Εχουμε ακόμα έξι παιχνίδια και πρέπει να τα πάρουμε όλα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου