Β. Καρράς: "Τα μισά ζευγάρια είναι ψεύτικα και πληρωμένα"

Written By Oratios on 5 Μαρ 2011 | 14:58

Ο Βασίλης Καρράς, μίλησε την Παρασκευή (4/2) στην εκπομπή «10 με 1 μαζί». Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής δεν μιλάει συχνά ,αλλά όταν το κάνει δεν μασάει τα λόγια του. Απάντησε λοιπόν ανοιχτά στις ερωτήσεις του Γιώργου Καραμέρου και του Σπύρου Χαριτάτου, όχι μόνο για την προσωπική του ζωή και την καριέρα του αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν τον χώρου της showbiz και της δουλειάς του. Όσον αφορά για την επαγγελματική του συνεργασία με την Έλλη Κοκκίνου είπε: "Η Έλλη είναι άψογη, σέβεται και δουλεύει σκληρά. Ακόμα και στο κέντρο της επικαιρότητας να μην ήταν όταν ο άλλος δουλεύει σκληρά, φαίνεται και το δέχεται και ο κόσμος. Μπορεί να αρέσει στην Έλλη να εκτίθεται στο ευρύ κοινό, εμένα δεν μου πάει...

Το να δείξουμε κάτι στα περιοδικά είναι το μόνο εύκολο, το να κρύψεις όμως κάτι είναι πιο δύσκολο, δεν μπορούμε. Όταν δεν προκαλείς δεν είσαι πρώτος, γιατί δεν πουλάς και δεν ασχολούνται μαζί σου. Ο καλλιτέχνης πρέπει να πουλάει με μέτρο την προσωπική του ζωή και να ζει κανονικά
."
Όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την οικονομική κρίση και για το αν έχει επηρεάσει την νύχτα απάντησε: "Με την κρίση είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουμε πέσει όλοι πάνω στους πολιτικούς, μπορεί να έκαναν λάθη αλλά κάναμε και εμείς λάθη. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, είμαστε δυνατός λαός αρκεί να έχουμε θέληση και αντοχές. Το μαγαζί γεμίζει αλλά δεν κερδίζει τα χρήματα που έβγαζε στο παρελθόν. Πίσω από τον καλλιτέχνη υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι περιμένουν με δύο μεροκάματα να ταΐσουν τις οικογένειές τους. Πρέπει να χαμηλώσουμε τα «κασέ» μας οι καλλιτέχνες, ήρθε η ώρα. Πλέον δεν πρέπει να βάζουμε νερό στο κρασί μας αλλά δύο σταγόνες κρασί στο νερό μας για να φαίνεται πως πίνουμε!".
Οι δύο δημοσιογράφοι τον ρώτησαν και για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να αδυνατίσει και είπε: "Έχω χάσει 22 κιλά. Κάνω μία προσπάθεια γιατί ξέφυγα τελευταία. Όλα τα χρόνια καταπιεζόμουν, τα τελευταία 7-8 χρόνια ξεφύγαμε με τα τσίπουρα και όλα τα υπόλοιπα! Ήρθε η ώρα να μαζευτώ, ελπίζω να καταφέρω να κρατηθώ γιατί και η εμφάνιση μετράει στο επάγγελμα μας".
Ενώ με απόλυτη ειλικρίνεια χαρακτήρισε τα μισά ζευγάρια διασήμων που βλέπουμε ψεύτικα, είπε συγκεκριμένα: "Στη νύχτα έχουμε δει πολλά πράγματα. Το 50% των σχέσεων είναι πληρωμένα ζευγάρια. Νοικιάζουν γυναίκες, άντρες... Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;"

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου