Παρακολουθει την υποθεση μπλανκο ο παο

Written By gravedigger on 4 Μαρ 2011 | 08:18

Την κατάληξη της υπόθεσης του συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο παρακολουθούν στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κλείσουν τον αργεντινό επιθετικό στα «πράσινα».

Οι τελικές επαφές θα έχουν γίνει μέχρι τα τέλη Μαρτίου και αν δεν προκύψει κάτι που θα ανατρέψει την παρούσα κατάσταση, όλα δείχνουν ότι ο Αργεντινός στράικερ θα φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Πακέτο Ντουγκλάο-Αμπτούν

Πέρα από τον Μπλάνκο, στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να πάρουν «πακέτο» και το δίδυμο Ντουγκλάο-Αμπντούν από την Καβάλα, αφού πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν εκπλήξει με την απόδοση τους τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Αυτοί οι τρεις ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταρχικοί στόχοι για τους «πράσινους», με τον Γιώργο Γεωργιάδη να ακολουθεί, αν και για τον μεσοεπιθετικό του Πανσερραϊκού υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Αισιοδοξία για Βύντρα

Όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα, στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταλήξουν σε συμφωνία. Η πρόταση του «τριφυλλιού» φτάνει τις 700.000 ευρώ περίπου, μαζί με τα μπόνους και πλέον είναι στο χέρι του Έλληνα αμυντικού αν θα την αποδεχτεί ή όχι. Η τελική απάντηση του διεθνούς μπακ αναμένεται μέχρι το τέλος του μηνός, είτε είναι θετική, είτε αρνητική.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου