Χρυσές δουλειές κάνουν οι ιερόδουλες στο facebook

Written By Ανώνυμος on 3 Μαρ 2011 | 21:23

Καυτές κοπέλες δημιουργούν προφίλ στο facebook για να «ψαρέψουν πελάτες» για βίζιτες. Πώς χρησιμοποιούν οι ιερόδουλες το facebook και πόσα παίρνουν για τις υπηρεσίες τους;

Mεγάλο ποσοστό των ιερόδουλων συρρέουν πια στο facebook για να προσελκύσουν πελάτες. Οι σέξι κοπέλες ξενικούν με ένα «αίτημα φιλίας» που θυμίζει προτροπή του στιλ «για γνωριμία και ό,τι προκύψει». Δελεαστικό αν μη τι άλλο.

«Υπολογίζω πως μέχρι το τέλος του 2011 το Facebook θα είναι το κυρίαρχο διαδικτυακό μέρος “ψαρέματος” πελατών», γράφει χαρακτηριστικά στο περιοδικό “Wired” ο καθηγητής κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Κολούμπια, Βένκατες.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο facebook αποκαλύπτει κοπέλες με πρόστυχα προφίλ. «Παρέχω μια πλήρη ερωτική εμπειρία», έγραφε η μία ιερόδουλη στο προφίλ της, με τη φωτογραφία να δείχνει μια νεαρή ξανθιά κοπέλα με τα εσώρουχά της και μόνο. «Για να δεις ολόκληρη τη λίστα με τις υπηρεσίες μου, επισκέψου το σάιτ μου», σημείωνε αλλού.

Σεμνή κοπέλα, που δεν της αρέσει να περιαυτολογεί, περιγράφει αντικειμενικά τον εαυτό της. «Χυμώδης, γλυκιά, γεμάτη γοητεία, θα ανακαλύψεις πως είμαι σαγηνευτική και αισθησιακή». Μια «ώρα πάθους» μαζί της κοστίζει 200 ευρώ. Γι αυτούς που βολεύονται με λιγότερα υπάρχει και η προσφορά των 150 ευρώ για μισή ώρα.

Αντίστοιχο παράδειγμα και η «Beva Langoria» (το καλλιτεχνικό της), η οποία ως επάγγελμά της αναφέρει «ανεξάρτητη συνοδός». «Ισπανικής καταγωγής, με μαλακό καραμελένιο δέρμα, χωρίς ταουάζ και piercing, με μακριά καστανά μαλλιά, εντυπωσιακές αναλογίες κι ένα υπέροχο χαμόγελο».

Οι πόρνες έχουν καταφύγει στο Facebook, διότι τους εξασφαλίζει πρόσθετες απολαβές. Μέσω αυτού μπορούν να ελέγχουν την εικόνα τους, να καθορίζουν τις τιμές τους και να παρακάμπτουν τον νταβατζή και την τσατσά που κρατούσαν μέρος των εσόδων τους.

Με βάση έρευνα που έκανε ο Βένκατες το 2008, το 25% των τακτικών πελατών ικανοποιήθηκαν από γυναίκες που προωθούνταν μέσω του Facebook. Βέβαια δεν είναι όλες οι ιερόδουλες σύμφωνες μ’ αυτή την πρακτική. Οι πιο παραδοσιακές παραμένουν πιστές στη λειτουργία μέσω sex studios.



Πηγή: http://www.fimes.gr/2011/03/sexy-kopeles-facebook/#ixzz1FZAB20EZ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου