H ευτυχία είναι νεκρή

Written By Oratios on 3 Μαρ 2011 | 23:45

"Δεν υπάρχει ευτυχία όταν την συνοδεύει αιτία"....





"Δεν υπάρχει ευτυχία εδώ , η ευτυχία είναι αλλού"




"Η ευτυχία ειναι νεκρή όταν πεθάνεις θα αναστηθεί"




"Ευτυχία γεύεσαι όταν γελάς στον πόνο και κλαίς στην χαρά"




"Ευτυχία υπάρχει όταν το δάκρυ του πόνου κατρακυλά στο χαμόγελο"





"Η ευτυχία είναι ένα άρωμα που κατοικεί αλλού και
εδώ μόνο μυρωδιές μικρές μπορείς να πάρεις"





"Η Ευτυχία βρίσκεται σε ένα παγάκι που ενώ πλέει χαμογελαστό σε μια λίμνη ηφαιστειακής λάβας, η λάβα αντί να το λιώνει , το αγκαλιάζει"





Οπότε:
Μην πλανάσαι άνθρωπε, ενώ εδώ η ευτυχία είναι νεκρή εσύ προσπαθείς να την κυνηγάς για να την σκοτώσεις. Μην το κάνεις αυτό δεν ωφελεί ποια. Μην την ψάχνεις δεν θα την βρείς , και όσο και αν το κάνεις αυτή θα φεύγει. Και αν νομίζεις οτι την βρήκες είναι ψέμα, δεν είναι αυτή. Όσο την ξεχνάς η αίσθηση της θα σε πλησιάζει νοερά. Η ευτυχία αδερφέ μου, δεν είναι εδώ ειναι αλλού.
Εδώ θα την νιώθεις πάντα μισή , πικρή άρα νεκρή. Υπάρχει μέρος που την ευτυχία δεν θα μπορείς να την αντέξεις, διότι είσαι πολύ μικρός για να αντικρίσεις το φώς και το μεγαλείο της. Φρόντισε εδώ να συλλέγεις ακτίνες ώστε να είσαι έτοιμος να τις ακουμπήσεις στον ήλιο του ακτίστου φωτός του Κυρίου. Φυσικά όταν έρθει εκείνη η ώρα, η ευλογημένη.
Να είσαι έτοιμος! Καλή αναμονή!

Σπύρος Σκουτής

lock-heart

Σχόλιο: Με ενδότερο νόημα που προβληματίζει και ξεγυμνώνει τις εφήμερες χαρές και απολαύσεις καθώς και την άκρατη και υπερμετρη αξία που δίνουμε στη ζωή μας πάνω στη Γη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου