Η Peaches σοκάρει με γυμνές φωτογραφίες

Written By Black Hole on 19 Μαρ 2011 | 14:41


Οι κατραπακιές της μοίρας χτυπάνε η μια μετά την άλλη τη βρετανίδα μουσικό Peaches Geldof. Πρώτα ήρθε πριν λίγες μέρες η κατηγορία για κλοπή φορέματος από κατάστημα του Λονδίνου, και τώρα βγήκε στην επιφάνεια φωτογραφικό υλικό που την εμπλέκει σε σεξουαλικό σκάνδαλο!

Οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές και περιγράφουν μια περίοδο στη ζωή της Peaches που και η ίδια θέλει να ξεχάσει, μιας και είναι πλέον καιρός να επικεντρώσει όλο της το ενδιαφέρον και τη προσοχή στη καριέρα της.

Το κορίτσι που διαθέτει όλα τα φόντα και το ταλέντο για να πάει μπροστά, εμφανίζεται σε μια από τις φωτογραφίες ολόγυμνη, ξαπλωμένη στο καπό ενός αυτοκινήτου, φορώντας μόνο τα παπούτσια της, ενώ ένας χαμογελαστός άνδρας βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του Honda.



Η κόρη του ιρλανδού τραγουδιστή Sir Bob Geldof, προκαλεί με πλήθος φωτογραφιών που τη θέλουν και πάλι γυμνή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι αγκαλιά με δυο ακόμα κοπέλες, επίσης χωρίς ρούχα, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία κοιτάει όλο νόημα το φακό την ίδια ώρα που κάθεται στα πόδια ενός άνδρα, ο οποίος της γλύφει το στήθος πάνω από τα ρούχα.



Η έξαλλη ζωή που έζησε πριν κάποια χρόνια στο Λος Άντζελες έρχεται για να «στοιχειώσει» τη νεαρή μουσικό που βλέπει τις άκρως προσωπικές της φωτογραφίες να κάνουν το γύρω των περιοδικών και του διαδικτύου. Η 22χρονη Peaches έχασε τη μητέρα της Paula Yates από ηρωίνη σε ηλικία μόλις 41 ετών.
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου