Βούλγαρος «νταής» παραβίασε όλους τους νόμους

Written By Black Hole on 11 Απρ 2011 | 16:59


Δεν υπήρχε διάταξη του νόμου  που να μην είχε… παραβιάσει  ένας 35χρονος Βούλγαρος «νταής» ο οποίος έφτασε μεθυσμένος σε ένα μπαρ στον Βόλο, τα έκανε «γυαλιά καρφιά» και χτύπησε δυο γυναίκες, μόνο και μόνο επειδή αρνήθηκαν να του σερβίρουν ποτό επειδή έκλειναν.

Ο… «μουράτος» αλλοδαπός πάρκαρε  έξω από το μπαρ μια παλιά αλλά πάντα εντυπωσιακή Ferrari, μπήκε μέσα τρικλίζοντας και ζήτησε ποτό. Η 44χρονη ιδιοκτήτρια αρνήθηκε να τον σερβίρει λέγοντάς του ότι ετοιμαζόταν να κλείσει και τότε ο Βούλγαρος άρχισε να τα… σπάει όλα προκαλώντας υλικές ζημιές στο κατάστημα. Η ιδιοκτήτρια και μια 45χρονη φίλη της προσπάθησαν να τον εμποδίσουν, αλλά ο μεθυσμένος αλλοδαπός άρχισε να τις ξυλοκοπεί!

Οι δυο γυναίκες κάλεσαν την  Αστυνομία, άνδρες της οποίας  συνέλαβαν τον 35χρονο παλικαρά  που, εκτός από όσα είχε ήδη  κάνει, διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του τρία πλαστά χαρτονομίσματα των 100, 50 και 20 ευρώ και το διαβατήριο μιας Ελληνίδας η οποία είχε πεθάνει πρόσφατα! Σα να μην έφταναν αυτά, στην Ferrari του βρέθηκε και ένα πιστόλι ηλεκτρικής εκκένωσης! Ο Βούλγαρος κρατείται και ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν συμμετείχε σε άλλες παράνομες πράξεις και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Βόλου.
protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου