Η αλαζονεία της εξουσίας

Written By Black Hole on 15 Μαΐ 2011 | 08:41

Συνελήφθη ο Ντομινίκ – Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα!


Ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο Γενικός Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Υόρκης στο αεροδρόμιο John F. Kennedy λίγο πριν αναχωρήσει με πτήση της Air France για το Παρίσι. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν σε σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση μίας καμαριέρας σε ξενοδοχείο της πλατείας Times Square όπου διέμενε ο Στρος Καν.


Σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου είχε ραντεβού στο Βερολίνο για να συζητήσει μεταξύ άλλων με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ τις εξελίξεις γύρω από την Ελλάδα εν όψει της συνόδου του Ecofin της Δευτέρας.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν επιβεβαίωσε πριν από λίγο ότι ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική επίθεση και ανακρίνεται.

Στο ζουμί της υπόθεσης, ο Στρος Καν φέρεται να βγαίνει από το μπάνιο του γυμνός, με την καμαριέρα μεσα στο δωμάτιο χωρις να γνωρίζει οτι βρίσκεται ο πελάτης μεσα στο δωμάτιο  να της ορμάει και να την πετάει στο κρεββάτι. Η καμαριέρα κατάφερε και ξέφυγε και ενημέρωσε τον πρώτο άνδρα από το προσωπικό του ξενοδοχείο που βρήκε μπροστά της.

Αυτό που δείχνει ενοχή στο πρόσωπο του είναι το γεγονός οτι δεν έμεινε στο δωμάτιο του αλλά ντύθηκε γρηγορα και εγκατέλειψε το ξενοδοχείο για το αεροδρόμιο, αφήνοντας πίσω το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα...

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Στρος Καν δηλώνει αθώος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου