Τι κάνουν τα μοντέλα για να κρατηθούν αδύνατα;

Written By Black Hole on 24 Μαΐ 2011 | 01:10



Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα super models της υφηλίου δίνουν συμβουλές για το πώς να χάσει κανείς γρήγορα τα περιττά κιλά. Σύμφωνα με περιοδικό του εξωτερικού αυτοί είναι οι χρυσοί κανόνες που ακολουθούν όλες τους.

1. Έλεγχος της μερίδας. Η Αντριάνα Λίμα τρώει πάντα σε παιδικά πιατάκια μικρές μερίδες, για να ελέγχει τι τρώει. Έτσι χωρίς να στερείται ομάδες φαγητών, δεν παχαίνει. 
2. Μην βάζετε στο στόμα σας αλάτι, αλκοόλ και σόδα. Είναι τρεις παράγοντες πρηξίματος που τα μοντέλα αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι. Η σόδα είναι το πιο δύσκολο γιατί κρύβεται σε πολλά φαγητά. Το αλάτι επίσης μπορεί να υπάρχει σε νόστιμες σως χωρίς να το σκεφτόμαστε. Πολύ νερό και ανάλατοι ξηροί καρποί βοηθούν.

3. Ύπνος. Έχει αποδειχτεί από δεκάδες πανεπιστημιακές έρευνες ότι όσοι κοιμούνται πολύ αργά και όχι πολλές ώρες, δυσκολεύονται περισσότερο να χάσουν βάρος και έχουν πιο αργό μεταβολισμό. Αλλά επίσης πεινάνε και περισσότερο λόγω κούρασης και αδυναμίας. Πολλά μοντέλα ακολουθούν τον κανόνα 9 ώρες ύπνος το βράδυ και όχι φαγητό μετά τις 8 μιας και το βράδυ αποθηκεύεις περισσότερο λίπος. Επίσης προσπαθούν να κοιμηθούν το μεσημέρι έστω και μισή ωρίτσα. 

4. Νερό, νερό και πάλι νερό. 8 ποτήρια νερού την ημέρα οπωσδήποτε. Το νερό βοηθάει την κυτταρίτιδα, φουσκώνει και βοηθά να καθαρίσει ο οργανισμός από τοξίνες. Επίσης αυξάνει τον μεταβολισμό.

5. Φυσικά σάλτσες, λευκοί υδατάνθρακες (λευκό ψωμί, ζάχαρη, αλεύρι) αποκλείονται δια ροπάλου όπως και οτιδήποτε τηγανιτό, αλλά και πίτες κ.α. σφολιατο-ειδή. Τέλος τα μοντέλα λένε όχι στα φρούτα το βράδυ λόγω ζάχαρης όπως και σε ελάχιστα μακαρόνια και πατάτες κ μόνο το μεσημέρι. 





































 
protothema.gr         

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου