Σοκ στα Τρίκαλα από την απόφαση-σκάνδαλο της ΕΠΟ σε βάρος του ΑΟΤ

Written By Black Hole on 24 Μαΐ 2011 | 09:53

Στο διαιτητικό δικαστήριο προσφεύγει η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα για ανατροπή της απόφασης που στερεί το δικαίωμα της ομάδας για συμμετοχή στην Super League.

Σάλος έχει προκληθεί στα Τρίκαλα από την απόφαση-σκάνδαλο της ΕΠΟ που στερεί στην ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα αυτό που παλικαρίσια κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους. Την διεκδίκηση της ανόδου στην Super League μέσω των αγώνων play-off.

Η Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων, έκανε ομόφωνα αποδεκτή τυπικά την έφεση της ΕΠΟ στην πρωτόδικη και ομόφωνη απόφαση της αδειοδότησης της ομάδας, και κατά πλειοψηφία με ψήφους 2-1 στην ουσία της εφέσεως και στερεί την αδειοδότηση από την Τρικαλινή ομάδα…

Η απόφαση ήρθε μετά από υπερβολικό χρόνο αναμονής, δίνοντας «τροφή» για ποικίλα σχόλια…

Χαρακτηριστικό είναι ότι κύκλοι της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα επισημαίνουν και το γεγονός ότι ακόμη και η αρχική σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, έκανε λόγο για «έφεση του Α.Ο. Τρίκαλα», με αποτέλεσμα να … αλλάξει λίγες ώρες αργότερα και να κάνει λόγο για «έφεση της ΕΠΟ»…

Η διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, αφού αύριο το πρωί λάβει επίσημη γνώση του σκεπτικού της απόφασης, αναμένεται να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο, ως μια ύστατη προσπάθεια προκειμένου να βρει το δίκιο της , ενώ το κλίμα στην πόλη είναι «εκρηκτικό», από την σημερινή απόφαση της ΕΠΟ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα, εμφανώς πικραμένος αλλά και οργισμένος από την απόφαση της ΕΠΟ, δήλωσε στο trikalanews.gr ότι «θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να ανατρέψουμε την καθόλα άδικη σε βάρος της ομάδας μας απόφαση» και πρόσθεσε πως «θα ζητήσουμε εγγράφως αύριο το πρωί την αναστολή των αγώνων play-off μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που θα καταστεί αμετάκλητη από το διαιτητικό δικαστήριο».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου