Greek n Natural: Tα ωραιότερα φυσικά στήθη στην Ελλάδα (για να μην έχεις –πιά- καμία αμφιβολία)

Written By Black Hole on 27 Ιουν 2011 | 16:05

Η ελληνική τηλεόραση είναι γεμάτη μεγάλα, ζουμερά στήθη που σε καλημερίζουν χαμογελαστά κάθε πρωί και σου λένε γλυκά καληνύχτα κάθε βράδυ. Ελάχιστα, όμως, από αυτά είναι αληθινά. Και ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν ποιά είναι ποια. Μάθε τώρα την αλήθεια, για να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος κάθε βράδυ.

Την βλέπεις την Ελληνίδα την σελέμπριτι που γουστάρεις στην παρακάτω λίστα; Όχι. Τότε δεν είναι επειδή εμείς την ξεχάσαμε, αλλά επειδή εκείνη δεν είχε το θάρρος να βγει και να σου πει ότι το "φαράγγι της Σαμαρειάς" ντεκολτέ της είναι "εργόχειρο" ταλαντούχου Κολωνακιώτη πλαστικού χειρούργου και όχι θέμα καλών γονιδίων.

Με την φωτεινή εξαίρεση της Έλενας Παπαρίζου που –για άλλη μια φορά έδειξε μεγαλείο χαρακτήρα- δεν είχε κανένα πρόβλημα να το παραδεχτεί. Όπως έκανε και η Σάσα Μπάστα, της οποίας, για να είμαστε δίκαιοι, το στήθος άγγιζε την τελειότητα (βλέπε σχήμα δακρύου) πριν και, παραδόξως, μετά την εγχείριση. Βλέπεις στην Ελλαδίτσα μας, το να κάνεις πλαστική στο στήθος και να βγεις να το ντελαλήσεις, θεωρείται ακόμη ψιλο-ταμπού.

Σε αντίθεση π.χ. με το μπότοξ, που έχει γίνει σχεδόν μόδα να λες ότι "και εγώ έχω κάνει" (όπως η Ναταλία Γερμανού και ο... Κώστας Καπετανίδης). Κάτι που είναι εντελώς ηλίθιο, αφού και η σιλικόνη (για την ακρίβεια φυσιολογικός ορός) μια χαρά είναι. Ειδικά αν στην βάζει σωστός άνθρωπος και σε σωστό μέγεθος.

Προσοχή. Η λογική που γράφεται αυτό το κομμάτι δεν είναι για να κράξει τις σιλικονούχες, αλλά για να εκθειάσει την "σιωπηλή μειοψηφία", αυτές που μεγάλωσαν καταδικασμένες να τις κοιτάζουν οι άντρες πολύ κάτω από τα μάτια και οι οποίες αναγκαστικά –λόγω γέννας ή άγαρμπης χρήσης στα χέρια αντρών- είναι πολύ πιθανόν και αυτές να κατάληξουν στο γραφείο του πλαστικού χειρούργου για την απαραίτητη ανόρθωση. Απλά αισθανόμαστε χρέος μας να μοιραστούμε την συλλογική πολυετή μας γνώση πάνω στο αντικείμενο και να σταματήσουμε μια καλή την άσκοπη συζήτηση στα forum επί του θέματος, με άσχετους να νοιώθουν γιγάντιαια έκπληξη όταν μαθαίνουν ότι δεν είναι όλα τα "τούμπανα" ίδια.

**Παρακαλείται οποιαδήποτε σελέμπριτι θεωρήσει ότι αδικείται από το συγκεκριμένο άρθρο –επειδή δεν έχει συμπεριληφθεί- να επικοινωνήσει μαζί μας, με απτές, τρανταχτές αποδείξεις ότι κάνουμε λάθος.

1Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΝΑΤURAL BREASTS OF THE YEAR, 2011

Η τελετή θα παρουσιαστεί σε live τηλεοπτική μετάδοση από δυο πανάξιες εκπροσώπους του είδους γυναίκα- φυσικό τούμπανο, τις Νικολέττα Ράλλη και Φλόριντα Πετροτσέλι

Βραβείο "Στήθος Σταρούμπα 2011"

H Χριστίνα Μουστάκα δεν δίνει δεκάρα για τον θαυμασμό μας και, αυτή την στιγμή που μιλάμε, κάνει κάπου στην ηπειρωτική Ελλάδα ελεύθερο camping, όπως συνηθίζει. Οπότε δεν μπορεί να δώσει το παρόν για να αποδεχτεί το βραβείο της. Και ναι, το ξέρουμε ότι δεν αποτελεί επιλογή-έκπληξη. Αλλά τα δικά μας κριτήρια δεν επηρεάζονται από τα νούμερα του Ράδιο Αρβύλα, ούτε από τις αυξομειώσεις στο βάρος της. Η Χριστίνα απλά μας κάνει να θέλουμε να μην την κοιτάζουμε ποτέ στα μάτια. Τόσο απλά.



Βραβείο "Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στήθους"

Όσο μπόι στέρησε ο Θεός από την Λάουρα Νάριες (βλέπε Escape-ΕΤ1), τόσο περισσότερο την ευλόγησε με τρομακτική φωτογένεια και ένα από τα πιο καλοσχηματισμένα φυσικά στήθη που κυκλοφορούν στην πιάτσα.

Δυστυχώς η ενασχολησή της με την κρατική τηλεόραση και η φυσική της συστολή, καθιστούν σχεδόν βέβαιο ότι η σέξι φωτογραφησή της για το Nitro πριν από δυο χρόνια δεν θα έχει συνέχεια.

Στην θέση της αναπληρωματικού Α η Καλομοίρα, που πάντοτε διέθετε τα σχετικά προσόντα, αλλά μόλις τώρα μπαίνει στο μουντ να αρχίσει να τα επιδυκνύει, ενώ ο τίτλος της Αναπληρωματικής Β καταλήγει στην φανταστρουμφική Λυδία Παπαιωάννου (Just the 2 of us) που, όσο και να το προσπαθήσει, δεν πρόκειται να κατορθώσει να κρύψει για πολύ ακόμη από το ευρύ κοινό δυο ακόμη –από τα πολλά- ταλέντα που διαθέτει.



Bραβείο "Το μέγεθος (του στήθους) μετράει"

Με άλλα λόγια, το μεγαλύτερο στήθος στην Ελλάδα. Ένας τίτλος που δικαιωματικά –και με όλο το συμπάθειο Νικόλα- ανήκει στην Όλγα Λαφαζάνη, συζηγό και μητέρα του παιδιού του Οικονόμου. Το γεγονός ότι η πανελίστρια του Alter ποτέ δεν δέχτηκε να το δείξει σε σέξι φωτογράφηση (με την εξαίρεση μιας λήψης με μαγιό, χρόνια πριν, στο Maxim) απλά αποδυκνύει ότι το Ολγάκι ήταν, είναι και παραμένει ένα από τα πιο αξιοπρεπή και χαμογελαστά παιδιά στο χώρο. Την απονομή θα κάνουν οι δυο προηγούμενες πανάξιες κατόχοι του ίδιου τίτλου, η κριτής του Greek Idol Έλλη Κοκκίνου και η εθνική μας γυμνάστρια, Ελένη Πετρουλάκη.


Βραβείο πιο ταλαντούχας (από την μαμά φύση) ηθοποιού
Η –εξαφανισμένη εδώ και χρόνια από την δημοσιότητα- Τζένη Ιωακειμίδου (Βότκα Πορτοκάλι) παραμένει καρφωμένη στον εγκεφαλό μας, ακόμη και αν ποτέ δεν ενέδωσε στις πιέσεις μας να την μετατρέψουμε σε sex symbol (σ.σ. οι δυο φωτογραφήσεις της για το Nitro ήταν απλά μεθαδόνη στον εθισμό μας). Επί την απουσία της, ο τίτλος δικαιωματικά μεταφέρεται στην –επίσης απούσα από την καθημερινότητά μας- Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που ήταν σαφώς πιο απλόχερη με το "ταλέντο" της, τόσο μέσα από σκηνές από σειρές του Παπακαλιάτη, όσο και από μια φωτογραφησή της στο Max. Το βραβείο θα παραλάβει στην θέση τους η Παναγιώτα Βλαντή, η οποία –ω, θεέ μου, τι ειρωνεία- δεν έχει ιδέα πόση γκέλα έχει στον αντρικό πληθυσμό. Στην θέση της αναπληρωματικής Α, αναγκαστικά μπαίνει επίσης μια βετεράνος, η Μαρία Σολωμού, ένα από εκέινα τα θαύματα της φύσης skinny γυναικών με μεγάλο στητό στήθος.


All Star Hall of Breast Fame (δηλαδή θρυλικά στήθη που προσκυνήσαμε κάποια εποχή)
Σημαιοφόρος, παραστάστατης και μπροστάρισσα στην παρέλαση μπαίνει δικαιωματικά η Βάνα Μπάρμπα, κάτοχος δεκάδων σχετικών εξωφύλλων από την δεκαετία του 80 και του 90 και η μοναδική Ελληνίδα που θα μπορούσε να σταθεί στο ύψος π.χ. μιας Monica Belucci. Την ευχαριστούμε που υπήρξε εκεί, για να μας μεγαλώσει σωστά. Στην ίδια λογική θα θέλαμε να τιμήσουμε την Νόνη Δούνια (σύζηγος πλέον και μανούλα), την Τζένη Μπότση (ιδιαίτερα για τις σέξι σκηνές της στο Σημάδι του Έρωτα, δίπλα στον Στράτο Τζώρτζογλου), την Θεοφανία Παπαθωμά (με την τύπου Ζίνα φωτογραφήσή της να έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μας), την Ελίνα Καντζά (κυρίως για την επιμονή της να συνεχίσει να φωτογραφίζεται σέξι, με τελευταίο εξωφυλλό της αυτό στο Playboy το 2008) και, από τις ακόμη παλιότερες, την Μαρία Τζομπανάκη (μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, για να μαθαίνουν οι νεότεροι) που δέχτηκε κάποτε να φωτογραφηθεί για το Playboy και την Βίνα Ασίκη από τις χρυσές μέρες της ελληνικής βιντεοκασέτας).



Ειδικό Βραβείο "Τα μοντέλα που ξεχωρίσαμε"
Το να είσαι μοντέλο με μεγάλο στήθος, είναι τρελλό ντεσαβαντάζ, αν όντως θέλεις να κάνεις καριέρα στο χώρο. Υπό την έννοια αυτή, αξίζει ένα δυνατό χειροκρότημα στην Κρητικοπούλα Playmate Σύλβια Παπαδάκη, την μοναδική που κατορθώνει και να ανεβαίνει στην πασαρέλα και να "γεμίζει" τις σελίδες των περιοδικών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάμε τον χαρακτήρα και την φωτογραφική απλοχεριά της Χριστίνας Στεφανίδη (ναι, είναι φυσικό, μην ακούω βλακείες) και την ξανθιά τελειότητα της –ψιλοεξαφανισμένης τελευταία- Ευαγγελίας Αραβανή.

Ενώ ένα καλό σχόλιο αξίζει και για την Ευγενία Γκιζέλη, ο ορισμός του κορμι-θανατηφόρο. Αυτές (βασικά η Σύλβια και η Χριστίνα) είναι και οι μόνες που μπορείς να αγγίξουν τα 90s μεγαλεία των Ντανιέλα Ελευθεράκη (με 5 εξώφυλλα στο Nitro) και της Εύας Λάσκαρη (δεν είναι τόσο μεγάλη όσο νομίζεις, απλά ξεκίνησε από πολυ νωρίς).

Εκτός αθλήματος –αλλά πάντοτε την θυμόμαστε με χαμόγελο- είναι και η Αναστασία Περράκη, νυν σύζηγος του Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσου.



Βραβείο "κοινωνικής προσφοράς"
Οι δυο κυριότεροι λόγοι που ο κοινοβουλευτισμός πρέπει να επιβιώσει, δεν είναι άλλους από την Έλενη Ράπτη και την Εύα Καιλή, δυο κορίτσια από την Θεσσαλονίκη που –αν δεν είχαν επιλέξει να μπουν στην πολιτική- θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν εκπροσωπήσει την χώρα μας αλλιώς, π.χ. μέσα από διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς (σ.σ. η Έλενα όπως είναι, η Εύα μετά από εντατική δίαιτα). Το βραβείο θα απομείνει η ομορφότερη γυναίκα που έχει ποτέ κυκλοφορήσει στα τηλεοπτικά πλατό, κινηματογραφικά στούντιο και έδρανα της Βουλής, η (τύμπανα παρακαλώ) Άντζελα Γκερέκου. Η οποία, για να μην ξεχνιόμαστε, ακόμη το έχει.


Ειδικό βραβείο "Ντρεπόμαστε που την βλέπουμε έτσι, γιατί είναι κυρίες. Αλλά εμείς κάφροι"
Η Σία Κοσιώνη διαθέτει ένα ζευγάρι υπέροχα... μάτια. Και είναι από τις πιο ταλαντούχες και πιο αξιοπρεπείς τηλεοπτικές παρουσίες των τελευταίων χρόνων. Αλλά, μην κοροιδευόμαστε. Άλλος είναι ο λόγος που μπαίνει σε αυτή την λίστα. Ο ίδιος ακριβώς για τον οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να μπει η Πόπη Τσαπανίδου και η Ράνια Θρασκιά. Επειδή, όμως, καμία από τις τρεις τους δεν μας έδωσε ποτέ δικαιώματα να τις κοιτάζουμε έτσι, είπαμε και εμείς να τις αναφέρουμε μεν, αλλά όσο πιο διακριτικά γίνεται. Τα καταφέραμε;

Ειδικό βραβείο "Οι αδελφές που λαχταρήσαμε"

Δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο να συναντάς δυο αδελφές που να είναι εξίσου λαχταριστές. Πόσο μάλλον δυο που να διαθέτουν εξαιρετικά φυσικά προσόντα, τέτοιας υψηλής ποιότητας που δεν μπορείς να παραλείψεις να τα συμπεριλάβεις σε μια τέτοια λίστα. Όσοι μεγάλωσαν ή αγόραζαν περιοδικά στην δεκαετία του 90, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν δυο τέτοις περιπτώσεις, τις αγαπημένες Μένη και Ράνια Λυκούδη, καθώς και τις –πιο εστέτ- Δωροθέα και Αλεξάνδρα Μερκούρη.


Ειδικό βραβείο "Αδίκως υποτιμημένου ζευγαριού"

Στην Μαρία Λεκάκη (Νταντά, Κωνσταντίνου και Ελένης) που ποτέ της δεν καταδέχτηκε να μας κάνει κανένα οφθαλμολαγνικό χατήρι. Στην ίδια κατηγορία -και μάλιστα με ισοψηφία στην 2η θέση- δικαιωματικά βάζουμε τις Σαμπρίνα και Ελεάννα Παπαιωάννου, ενώ ίσως (δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη) θα πρέπει να ξανασκεφτούμε και την περίπτωση της Άντας Λιβιτσιάνου.

Υποψήφιες για Χρυσά Βυζόμουρα (ή αλλιώς "Ντρεπόμαστε να παραδεχτούμε ότι κάποτε μας άρεσαν)

Τα γιγαντιαία προσόντα της εσαεί αεροσυνοδού Δήμητρας Λιάνη που, τώρα που το σκεφτόμαστε, αποδυκνύει ότι κάποτε το Δημόσιο ήξερε να διαλέγει τους υπαλλήλους του με τα σωστά κριτήρια. Στην ίδια λογική αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε και την Τζούλια Αλεξανδράτου, το στήθος της οποίας –πριν αποφασίσει, για λόγους "καριέρας" να το φουσκώσει- ήταν από τα πιο καλοσχηματισμένα και δικαίως πολυφωτογραφημένα που υπήρξαν ποτέ. Ενώ πολύ κοντά στο να την συμπεριλάβουμε εδώ μπαίνει και η Μαρία Κορινθίου, που ξεκίνησε δυνατά, με σέξι φωτογραφίες και λεσβιακές σκηνές σε ταινίες, αλλά γρήγορα ξύπνησε το μητρικό φίλτρο μέσα της και πέρασε στην απέναντι όχθη, αυτή των οικογενειακών φωτογραφήσεων σε εβδομαδιαία κουτσομπολίστικα περιοδικά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου