Οι πιο ξεκαρδιστικές πόζες του καλοκαιριού

Written By Black Hole on 21 Ιουλ 2011 | 01:24


Με αφορμή την νέα μόδα που έχει κατακλύσει το Αμέρικα του ''planking'', στο οποίο άνθρωποι σε δημόσιους χώρους, στα πιο απίθανα σημεία, πόζαραν έχοντας το κορμί τους τελείως τεντωμένο το news247.gr μας παρουσιάζει αυτό το ''φαινόμενο'' που λόγω καλοκαιριού, μεταφέρθηκε και στην παραλία.






 
Ονομάζεται ''κατάδυση αναψυχής'' και γίνεται σε θάλασσες, λίμνες, ακόμα και πλαστικές φουσκωτές πισίνες. Οι ξεκαρδιστικές φωτογραφίες έχουν σχεδόν, κοινό περιεχόμενο. Πρόκειται στην ουσία, για βουτιές από μεγάλο ύψος, στις οποίες οι άνθρωποι τοποθετούν το σώμα τους στο πλάι και βάζουν το ένα χέρι τους πίσω από το κεφάλι.

 
Οι τολμηροί δύτες κάνουν και διάφορες παραλλαγές, όπως κρατώντας ένα μπουκάλι μπύρας, μία κούπα καφέ, μία εφημερίδα, ακόμα και μία ρακέτα.


Οι καταδύσεις αναψυχής έχουν γίνει το πιο δημοφιλές άθλημα του φετινού καλοκαιριού και γνωρίζει μεγάλη αποδοχή, κυρίως στις νεαρότερες ηλικίες που απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

 
Με σύνθημά ''Ζήσε τη ζωή και κάνε βουτιές'' έχει δημιουργηθεί και μία σελίδα στο διαδίκτυο, στην οποία όλοι μπορούν να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους, να πάρουν και να δώσουν ιδέες σε αυτούς που ξεκινούν τώρα.


Η πιο επιτυχημένες φωτογραφίες βγαίνουν όταν υπάρχει ψηλός βατήρας, ο οποίος δίνει χρόνο σε αυτόν που κάνει βουτιά, να τοποθετήσει το σώμα του στην κατάλληλη θέση και να πάρει και το σωστό, ανέκφραστο ύφος.
http://news247.gr/kosmos/paraksena/oi_pio_ksekardistikes_pozes_toy_kalokairioy.1193067.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου