Νέοι κανόνες έρχονται να προστεθούν στο θέμα σεξ και έχουν να κάνουν με τους... τεμπέληδες!

Written By Homosapien on 8 Ιουλ 2011 | 22:30

Ο παλιός κανόνας του σεξ έλεγε πως και οι δύο σεξουαλικοί παρτενέρ πρέπει να συμμετέχουν ισάξια στην όλη διαδικασία. Ο νέος κανόνας όμως λέει ότι καμιά φορά είναι καλό –ίσως και απαραίτητο- να αφήνουμε καμιά φορά ολοκληρωτικά τον έλεγχο στον άλλο.....

Σαφώς και οι δύο θα πρέπει να λαμβάνετε την ίδια ικανοποίηση από το σεξ και να μην δέχεστε να «περνάει καλά» μόνο ο άλλος. Επιπλέον, είναι γεγονός ότι οι άντρες λατρεύουν όταν οι γυναίκες παίρνουν πρωτοβουλία και αναλαμβάνετε ενεργητικούς ρόλους για τηνπροσωπική σας ικανοποίηση.
Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κάθε φορά που κάνετε σεξ θα πρέπει να είναι ακριβώς 50-50. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος απ' τους δυο σας είναι πολύ κουρασμένος και προτιμά να τεμπελιάσει λιγάκι. Δεν είναι απαραίτητο κάθε φορά που θα κάνετε σεξ να είναι σαν να παίζετε στις 9 ½ εβδομάδες, καθώς πολύ συχνά ο ένας από τους δύο προτιμά να έχει πιο αυταρχικό ρόλο.
Χαλαρώστε λοιπόν και αφήστε τον άλλο να εξουσιάσει το παιχνίδι όταν δεν αντέχετε να κάνετε κάτι παραπάνω και να είστε σίγουρες ότι και οι δύο θα το παολαύσετε εξ' ίσου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου