Η αποστολή για Σέεφελντ

Written By Homosapien on 8 Ιουλ 2011 | 20:15

Εκπλήξεις δεν υπήρχαν στις επιλογές του Ερνέστιο Βαλβέρδε για τους παίκτες που θα μεταβούν αύριο Σάββατο, στο Σέεφελντ. Ο Βάσκος, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ανακοίνωσε τους 29 ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία.


Έχουμε και λέμε. Τέσσερις τερματοφύλακες (Κοστάντσο, Μέγερι, Δασκαλάκης, Νίκος Παπαδόπουλος), 10 αμυντικοί (Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μοντέστο, Παπάζογλου, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης και Βαλεριάνος), 12 μέσοι (Φέισα, Σουμπίνιο, Κάταϊ, Γκριμπιτς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Νικλητσιώτης, Ουρτάδο, Χαβίτο, Ριέρα και Ρόμενταλ) και τρεις επιθετικοί (Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς).

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντάρμπισαϊρ, Μήτρογλου, Νέμεθ, Επστάιν, Γ. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης και οι νεαροί Βάντερσον, Λεάντρο και Βασιλόγιαννης.

Ο Ποτουρίδης, δεν θα μεταβεί στην Αυστρία, γιατί έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων.

Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με προορισμό το Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Την Δευτέρα θα ενσωματωθούν με την ομάδα οι Φετφατζίδης και Μανιάτης και στις 14 του μήνα οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου