Η Luciana Salazar φταίει για την «γκαντεμιά» του Leo Messi

Written By Ανώνυμος on 11 Ιουλ 2011 | 20:51

Η αιτία που ο Leo Messi παρουσιάζεται κατώτερος των προσδοκιών στο Copa America 2011, ίσως είναι μία γυναίκα. Όχι όμως όποια κι όποια, αλλά η εκρηκτική Luciana Salazar, που σύμφωνα με τα σκανδαλοθηρικά έντυπα της Αργεντινής πέρασε μια «καυτή» νύχτα με τον ηγέτη της Albiceleste και τον… γρουσούζεψε!

Η 31χρονη σεξοβόμβα, στην οποία κατά το παρελθόν είχαν επίσης χρεώσει περιπέτειες με τον Messi, με τον Gonzalo Higuain αλλά ακόμη και με τον Iker Casillas, φέρεται να είχε μια ερωτική συνάντηση με τον άσο της Barcelona σε ξενοδοχείο του Buenos Aires, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Copa America.
Η συνέπεια ήταν να… ρίξει την γκαντεμιά της πάνω στο Messi, ο οποίος μετρά 13 συνεχόμενους αγώνες χωρίς γκολ με την εθνική Αργεντινής και πλέον η διοργανώτρια του Copa America απειλείται με πρόωρο αποκλεισμό, εφόσον δεν νικήσει αργά απόψε το βράδυ την Κόστα Ρίκα.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «La Cuarta», η σέξι Luciana «γκαντέμιασε» το Leo Messi και τον άφησε «άσφαιρο», επηρεάζοντας «την ικανότητά του να διεισδύει στις αντίπαλες άμυνες και να ολοκληρώνει»… Μετά την υποτιθέμενη συνάντησή τους, μάλιστα, η 31χρονη ξανθιά αντάλλαξε μηνύματα με μία φίλη της στο Twitter, λέγοντάς της «ο μικρούλης αποδείχθηκε πολύ δυνατός, ακόμα έχω ένα σημάδι που μου άφησε»!
Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ για την «γκαντεμιά» που έριξε η Luciana Salazar στο Leo Messi:
http://www.blogger.com/img/blank.gif


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου