Όχι στο topless. Ναι στο σημάδι του μαγιό

Written By Homosapien on 7 Ιουλ 2011 | 20:42

Ποιός είπε στις γυναίκες ότι θέλουμε να παίρνουν μέρος σε διαγωνισμό μαυρίσματος για το ποια έχει μεγαλύτερο ποσοστό του σώματός της μαυρισμένο;

Προφανώς και μας αρέσει να βλέπουμε γυμνόστηθες γυναίκες να τρέχουν πάνω-κάτω στην παραλία και να παίζουν beach volley. Αλλά αυτό δεν είναι αυτοσκοπός. Γιατί αν το έκαναν αυτό όλες οι γυναίκες εκεί έξω, 1ον το θέαμα σε πολλές των περιπτώσεων θα ήταν αποτρόπαιο και 2ον θα ήταν όλες πιο μαυροτσούκαλες και από τον Ηλία Ψινάκη μετά από μαραθώνιο solarium.

Όχι, δεν είναι κακό να είναι μια γυναίκα τελείως μαυρισμένη. Και σίγουρα όταν βλέπεις ένα πολύ ωραίο κορμί να λιάζεται ολόγυμνο στην παραλία, μπορείς να κάτσεις επί ώρες να το χαζεύεις. Αλλά δεν είμαστε τίποτα λιγούρια για να την στήνουμε στις παραλίες περιμένοντας να δούμε κάποια γυμνόστηθη. Και το βασικό θέμα προκύπτει όταν φτάσεις να κερδίσεις αυτό το κορμί και να το πας στο δωματιάκι που έχεις νοικιάσει δίπλα στη θάλασσα. Εκεί που - sorry - αλλά εγώ θέλω όταν γδύνεται η γυναίκα, να φανερώνεται ένα λευκό σημάδι στο στήθος της. Γούστα είναι αυτά.

Όχι στις ασπρουλιάρες, ναι στο σημάδι

Για να μην παρεξηγούμαστε κιόλας. Κανείς δεν είπε ότι οι ασπρουλιάρες γυναίκες είναι πιο sexy από τις μαυρισμένες. Στο θέμα του μαυρίσματος ισχύει ο κανόνας του μέτρου. Την γυναίκα την θες μαυρισμένη αλλά όχι και καψαλισμένη σαν ψωμί που το ξέχασες στην τοστιέρα. Και δεν είναι ανάγκη να σε έχουν στοιχειώσει οι φωτογραφήσεις της Halle Berry ή της Eva Longoria για να την θες την γυναίκα πιο μαυρισμένη. Είναι φυσιολογικό να γουστάρεις αυτή την μετάλλαξη του δέρματος που κάνει την ίδια γκόμενα που βλέπεις (και βαριέσαι ενδεχομένως) επί 8 μήνες τον χειμώνα να μοιάζει τόσο διαφορετική το καλοκαίρι. Μόνο που εγώ τουλάχιστον θέλω όταν κατεβάζω το σουτιέν μιας γυναίκας να υπάρχει αυτή η θεϊκή διαφορά. Η διαφορά ανάμεσα στο μόλις μαυρισμένο δέρμα και εκείνο το λευκό κομμάτι που έχει μείνει άσπιλο από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Γιατί μας αρέσει το σημάδι;

Γιατί είναι κάτι το διαφορετικό. Γιατί είναι μια μικρή έκπληξη σε ένα κατά τα άλλα ίδιο σώμα το οποίο έχεις την ευκαιρία να δεις και στην παραλία. Γιατί φανερώνει μια λανθάνουσα αγνότητα εκ μέρους της κοπέλας. Σαν να είναι ένα κορίτσι που κρατάει μερικά σημεία του σώματός της μόνο για εσένα. Το οποίο χρήζει φυσικά επιβράβευσης από μέρους σου. Γιατί είναι σημαντικό να ξέρει η κοπέλα τι σου αρέσει πάνω της όπως οφείλεις κι εσύ να ξέρεις αν δεν της αρέσει η σαπιοκοιλιά σου. Κι αυτό γιατί να της δηλώσεις ότι σου αρέσει το σημάδι, την επόμενη φορά που θα ξαπλώσει στην παραλία, θα το σκεφτεί και μια δεύτερη φορά να ξεκουμπώσει το πάνω μέρος του μαγιό της.

Η ρίζα του προβλήματος

Μιλάμε για το αιώνιο κακό ανάμεσα στις επιθυμίες των γυναικών και τις επιθυμίες των ανδρών. Όπως δεν είναι εύκολο να εξηγήσεις σε μία γυναίκα που ακολουθεί πιστά τις δίαιτες της Paris Hilton ότι δεν θες να χάσει εκείνα τα 3 κιλά που παλέυει εδώ και 2 μήνες να χάσει γιατί σου αρέσει το σώμα της με περισσότερα πιασίματα, έτσι ακριβώς είναι πανδύσκολο να εξηγήσεις σε μια γυναίκα ότι δεν σε νοιάζει καθόλου αν το σημάδι του μαγιό φαίνεται άσχημο όταν φοράει εκείνο το στράπλες φόρεμα που χρυσοπλήρωσε. Δεν μας νοιάζει κυρία μου αν το σημάδι δεν σε βολεύει στις ενδυματολογικές σου επιλογές. Εμάς μας αρέσει και θα συνεχίσουμε την εκστρατεία ενάντια στο topless μέχρι να επικρατήσουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου