Οι καλύτερες ποδοσφαιρικές διαφημίσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Black Hole on 9 Αυγ 2011 | 01:15


Οι καλύτερες ποδοσφαιρικές διαφημίσεις (ΒΙΝΤΕΟ)Μαλντίνι και Ρονάλντο στην κόλαση, ο Ρούνεϊ με μούσι να βράζει... φασόλια, ο Ντάβιντς εναντίον σαμουράι - ρομπότ και μία γιαγιά να καθαρίζει τις φανέλες της Άρσεναλ. Δείτε τις πιο έξυπνες διαφημίσεις.


Εδώ και μία εικοσαετία περίπου η διαφήμιση έχει μπει για τα καλά στο χώρο του ποδοσφαίρου, από τη στιγμή που οι κορυφαίες εταιρίες (NIKE, PUMA, UMBRO, ADIDAS κλπ) κατάλαβαν πως με έξυπνες ιδέες μπορούν να προωθήσουν τα προϊόντα τους.



Εμείς μαζέψαμε τις πιο έξυπνες, τις πιο αστείες και τις πιο εντυπωσιακές διαφημίσεις που έχουμε δει τα τελευταία είκοσι χρόνια και σας τις παρουσιάζουμε. Αυτό που θα παρατηρήσετε και εσείς, όπως κι εμείς, είναι πως σχεδόν σε όλες ο Ερίκ Καντονά έχει ρόλο είτε ως πρωταγωνιστής στο γήπεδο είτε ως... επιτηρητής!


Ντυμένο ξύλο ο Μπέκαμ


Ξεκινάμε λοιπόν με μία πολύ έξυπνη διαφήμιση με τους Μπέκαμ και Ντάβιντς να είναι παίκτες σε ξύλινο ποδοσφαιράκι προσπαθώντας εναγωνίως να ρίξουν ένα μπουκάλι Pepsi στο γήπεδο που παίζουν. Πάνω που τα φέρνουν βόλτα μπαίνει μέσα ένας πιτσιρικάς και τους παίρνει το μπουκάλι.

Beckham, Keane, Yorke & Davids: concours de... by CulturePub

 
Μπλάκμπερν στα κάρβουνα


Με το θέμα είχαμε ασχοληθεί σε κείμενο ξεχωριστό στο Sport24.gr όμως έχει μπει στις κορυφαίες λόγω γραφικότητας. Το στόρι κλασικό. Οι παίκτες μαζεύονται πριν αρχίσει το παιχνίδι για να πουν τους όρκους νίκης, όμως από κάτω τους είναι μπούτια από κοτόπουλο! Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι πως η εταιρία με τα κοτόπουλα ανήκει στον ιδιοκτήτη της Μπλάκμπερν...

Venkys cringeworthy blackburn rovers advert by kokoretsi

 
Γιατί η καθαριότητα είναι...


Η διαφήμιση είναι παλιά (1987) και το κόνσεπτ κλασικό για την εποχή. Οι παίκτες της Άρσεναλ γίνονται χάλια κατά την διάρκεια αγώνα και η... γιαγιά που καθαρίζει τις φανέλες ανακαλύπτει το Αριέλ. Η πλάκα είναι πως το μοντάζ εκείνη την εποχή ήταν πρωτοποριακό. Τώρα το βλέπουμε και γελάμε, αφού ο λεκές εξαφανίζεται κάπως... περίεργα.

1987 - Ariel Automatic Arsenal Football Club by kokoretsi

 
Η καλύτερη διαφήμιση 


Όταν είχε κυκλοφορήσει ο Έντγκαρ Ντάβιντς ήταν στα ντουζένια του και γενικά όλη αυτή η γενιά των Ολλανδών του 1990. Εκείνο που είχε μείνει σε όλα τα παιδιά της εποχής ήταν η ντρίμπλα του Ντάβιντς στο ρομπότ-νίντζα!! Δεν το συζητάμε πως στα περισσότερα γήπεδα 5χ5 όλοι προσπαθούσαν να την μιμηθούν, αλλά που.... Ένας είναι ο Ντάβιντς.

Pub Nike avec Figo, Guardiola, Thuram, De Boer... by CulturePub

 
Δεν είναι ότι φαίνεται


Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ γίνεται αλλαγή στο παιχνίδι της Γιουνάιτεντ και όπως πηγαίνει προς τη φυσούνα, ένα παιδάκι πίνει αναψυκτικό. Ο Άγγλος άσος πίνει μία γουλιά και το παιδί του ζητάει τη φανέλα. Όλα καλά μέχρι τώρα; Μάλλον όχι αν δείτε όλο το κλιπ...

Pepsi-Funny SoccerFootball commercial by kokoretsi

 
Το δικό μας παιδί 


Ναι! Έχουμε και εμείς διαφήμιση που έχει κάνει τρελό σουξέ στο ίντερνετ. Πρωταγωνιστής ο Ντάρσι Νέτο το Άρη. Το αστείο της διαφήμισης είναι πως κάποιος (ίσως και ο ίδιος ο Νέτο) ντουμπλάρει τη φωνή του Νέτο, καθώς μιλάει στα Ελληνικά. Πραγματικά μαγεία...

neto amazoniacoco by kokoretsi

 
Στην κόλαση!


Εκπληκτική ιδέα με τους αστέρες της εποχής σε ένα τρομερό βίντεο-διαφήμιση που είχε προκαλέσει αίσθηση. Η ομάδα του Μαλντίνι και του Καντονά λοιπόν είναι παγιδευμένη στην κόλαση και πρέπει να παίξουν με τους εαυτούς τους σε μορφή δαιμόνιων! Το αποτέλεσμα; Φοβερό...

Cantona, Maldini, Ronaldo, Kluivert contre le mal. by CulturePub

 
In the end there can be only one 


Ο Ερίκ Καντονά για ακόμα μία φορά κάνει την εμφάνιση του σε διαφήμιση έχοντας το ρόλο του διοργανωτή του τουρνουά. Σκοπός είναι να μπει ένα γκολ. Όποια ομάδα το πετύχει κερδίζει. Στο τέλος; Δείτε και θα καταλάβετε.

Nike Commercial Cage Match by kokoretsi

 
Ρομπέρτο ο έξυπνος 


Ο... Ρουμπέρτου Κάρλους λοιπόν πάει να παίξει με την ομάδα του στην Κίνα. Κατά την διάρκεια του αγώνα κερδίζει φάουλ και λέει να χρησιμοποιήσει κάτι που έμαθε από ένα μικρό παιδί κατά την άφιξη του στη χώρα. Έξυπνη διαφήμιση πρέπει να πούμε.

Roberto Carlos pepsi commercial by kokoretsi

 
Αυτό το χαρτί πάντα τελειώνει όταν είσαι εσύ μέσα Κορυφαία διαφήμιση!! 


Ένας ποδοσφαιριστής πηγαίνει στην τουαλέτα καθώς τον έχει πιάσει... κόψιμο, όμως ανακαλύπτει πως δεν υπάρχει χαρτί τουαλέτας και πως το μόνο που μπορεί να χρησιμοποιήσει είναι η φανέλα του. Όταν βγαίνει όμως συμβαίνει κάτι πραγματικά αστείο.

Funny commercial umbro toilet paper by kokoretsi

 
Μαγεία...


Όταν σε μία διαφήμιση βλέπουμε τον Ρονάλντο, τον Ντενίλσον (στα καλά του), τον Ρομάριο και άλλους αστέρες της εποχής, καταλαβαίνετε πως έχουμε να κάνουμε με μαγικές στιγμές. Δεν λέμε κάτι άλλο, δείτε το κλίπ και τη γκριμάτσα του Ντενίλσον.

Airport football avec Ronaldo, Romario, Rivaldo... by CulturePub

 
Μουσική, εικόνα, συναισθήματα, ποδόσφαιρο


Πρέπει να είναι το κορυφαίο τραγούδι σε συνδυασμό με σκηνοθεσία διαφήμισης που έχουμε δει μέχρι και σήμερα. Δεν λέμε τίποτε άλλο. Απλά δείτε και πείτε μας αν συμφωνείτε μέσω του λογαριασμού του Sport24.gr στο facebook.

Ronaldo, Rooney, Drogba, Ronaldinho, Ribery: Le... by CulturePub

 
Έξτρα μπόνους ο... Αναστό


Προσθέσαμε άλλη μία τελικά η οποία μπορεί να είναι αρκετά παλιά και η εικόνα μέτρια, όμως όταν κάτι περιέχει μέσα τον Νίκο Αναστόπουλο, τότε αλλάζουν τα δεδομένα.

greek advertisement from the 80s-rexona... by kokoretsi

sportdog.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου