«Με βίαζαν για να σκοτώνω!»

Written By mati team on 29 Αυγ 2011 | 12:20

Η Νισρίν Μανσούρ αλ Φοργκανί είναι μόνο 19 ετών, όμως από τα χέρια της έχουν εκτελεστεί δεκάδες αντικαθεστωτικοί, ενάντιοι στον Καντάφι, τον οποίο και η ίδια υπηρετούσε όπως και χιλιάδες άλλες κοπέλες της Λιβύης.

Μόλις εχθές, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Daily Mail, παραδέχτηκε ότι υπήρξε κατά συρροή δολοφόνος, εκτελώντας διαταγές του Μουαμάρ Καντάφι.


Τώρα, βρίσκεται σε νοσοκομείο της ερημωμένης Τρίπολης, με τα πόδια δεμένα στο κρεβάτι για να μην αποδράσει.

Μόνο τις ημέρες πριν από την πτώση της πρωτεύουσας, η Νισρίν εκτέλεσε 11 αντικαθεστωτικούς κρατούμενους εν ψυχρώ.

«Σκότωσα τον πρώτο και μετά μου έφεραν κι άλλον στο δωμάτιο των εκτελέσεων», είπε στη συνέντευξή της. «Ο επόμενος έβλεπε τον προηγούμενο νεκρό και φαινόταν σοκαρισμένος. Τότε σκότωνα κι εκείνον. Τους εκτέλεσα από απόσταση ενός μέτρου».

Η νεαρή κοπέλα φυσικά και είναι ένοχη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό το άγρυπνο βλέμμα των αντικαθεστωτικών που φυλούν και το δωμάτιό της, άλλωστε. Παρόλα αυτά, ταυτόχρονα με την παραδοχή των πράξεών της, η Νισρίν ομολόγησε ότι όσα έκανε, τα έπραττε υπό τεράστια πίεση άνωθεν. Μάλιστα, παραδέχτηκε πως βιάστηκε κατ’ επανάληψη από ανώτερους στρατηγούς του καθεστώτος Καντάφι, ένας εκ των οποίων ανήκε στην προσωπική φρουρά του Λίβυου ηγέτη.
από το protothema.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου