Καταγγελία για χρηματισμό του Δημάρχου Φαρκαδόνας

Written By Ανώνυμος on 24 Αυγ 2011 | 19:00

Αντιπολίτευση και συμπολίτευση κάνουν λόγο για έμμεση παραδοχή του Δημάρχου Κώστα Οικονόμου ότι πήρε μίζα από εργολάβο.

Απίστευτες καταγγελίες πριν από λίγο στα ερτζιανά από τον πρώην Δήμαρχο Οιχαλίας Αθανάσιο Ζιώγκο και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του νέου Δήμου Φαρκαδόνας, κατά του Δημάρχου Κώστα Οικονόμου.

Τις καταγγελίες του κ. Ζιώγκου επιβεβαίωσε και από πλευράς συμπολίτευσης ο πρώην δήμαρχος Πελινναίων Ιωάννης Γεωργολόπουλος, αφήνοντας έκθετο τον κ. Οικονόμου.


Ο κ. Ζιώγκος ανέφερε πως στην χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, ο κ. Οικονόμου είχε αντιπαράθεση με τον αντιδήμαρχο του, πρώην Δήμαρχο Φαρκαδόνας Ιωάννη Στάμο και μέσα από αυτή την αντιπαράθεση, εμμέσως πλην σαφώς, ο κ. Οικονόμου παραδέχθηκε ότι δόθηκε μίζα από εργολάβο, με την οποία ο κ. Οικονόμου αγόρασε αυτοκίνητο για την κόρη του.

Ο κ. Γεωργολόπουλος δήλωσε ευθαρσώς μετανοιωμένος για την στήριξη που έδωσε προεκλογικά στον κ. Οικονόμου και μετά από τα όσα καταγγέλθηκαν είναι προφανές ότι τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη.
από το trikalanews.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αυγό του φειδιού(Ο Γκαιμπελίστικος φασισμός) δεν έχει τέλος.Και η ευθύνη για όσα συμβαίνουν στον Δήμο Φαρκαδόνας βαρύνουν κυρίως τον ξεπεσμένο, διαβρωμένο,"Πασοκάνθρωπο" ο οποίος διαχρονικά δημιούργησε το φαινόμενο του λαϊκοφασισμού και κατά συνέπεια εξέθρεψε και συντήρησε φαινόμενα Ζιώγκου(κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι).
Ο Κώστας Οικονόμου -ένας άνθρωπος με ήθος , με αγωνιστιή διαδρομή, με γνώσεις και πάθος για κοινωνική προσφορά-πρέπει να παλαίψει με σθένος
για να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία και τις ετερόκλιτες συμμαχίες των διαφόρων καιροσκόπων

Δημοσίευση σχολίου