"Έκανε χειρότερα στα αγόρια από το να τα κακοποιεί"

Written By Ανώνυμος on 22 Αυγ 2011 | 16:34

Στην πρώτη του συνέντευξη τρία χρόνια μετά την φυλάκιση του για κοριούς που είχε τοποθετήσει σε διάφορα γνωστά πρόσωπα, ο διαβόητος ντετέκτιβ του Χόλιγουντ, Άντονι Πελικάνο έκανε μια πολύ σοβαρή δήλωση για τον εκλιπόντα "Βασιλιά της ποπ", Μάικλ Τζάκσον. O Πελικάνο αποκαλύπτει τον....

λόγο για τον οποίο σταμάτησε να δουλεύει για τον Jackson, όταν το 2003 είχε προσληφθεί για να ερευνήσει μια οικογένεια, που κατηγόρησε τον τραγουδιστή για κακοποίηση του γιου τους. O ντετέκτιβ ισχυρίζεται ότι εγκατέλειψε λίγο αργότερα τον Τζάκσον επειδή  ανακάλυψε κάποιες σκληρές αλήθειες για τον Τζάκσον. Τόνισε ότι είχε πει στον Μάικλ Τζάκσον ότι θα δούλευε γι' αυτόν "μόνο αν δεν ήταν ένοχος". "Eίπα (σσ στον Τζάκσον): "μην ανησυχείς για αστυνομικούς ή δικηγόρους. Αν όμως εγώ βρω κάτι θα σε γ...." υποστηρίζει ο φυλακισμένος ντετέκτιβ. "Έκανε πολύ χειρότερα στα αγόρια από το να τα κακοποιεί"προσθέτει χωρίς όμως να γίνει συγκεκριμένος.

Ο ντετέκτιβ, ο οποίος δηλώνει "πολύ μπροστά από την εποχή του", θεωρείται ότι είχε συνεργαστεί πριν συλληφθεί το 2008, με τον Τομ Κρουζ, τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, αλλά και τον... Μπιλ Κλίντον. Καταδικάστηκε σε ποινή 15 ετών το 2008, κατηγορούμενος για 78 αδικήματα, μεταξύ των οποίων και οι εκτεταμένες παράνομες παρακολουθήσεις.

Ο Πελικάνο σήμερα υποστηρίζει ότι τον φυλάκισαν, επειδή αρνήθηκε να αποκαλύψει για ποιους δούλευε και τόνισε ότι ήξερε πράγματα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν καριέρες. "Ο Σβαρτσενέγκερ δεν θα γινόταν κυβερνήτης, αν οι αρχές γνώριζαν αυτά που ξέρω" σημειώνει.
Τέλος αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποκλοπών της News of the World, το χαρακτηρίζει ασήμαντο, σε σχέση με αυτά που έκανε ο ίδιος. "Αν δεν ήταν αναμεμιγμένο το όνομα του Μέρντοκ, κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί" υποστηρίζει ο Πελικάνο.



trelokouneli

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου