Και ο μεγάλος!!! ...συνεχίζει τις διακοπές του. Κάτι τέτοιο δεν είχε κάνει και ο εύσωμος πριν μας αφήσει;;

Written By mati team on 28 Αυγ 2011 | 20:11

Συνεχίζει τις διακοπές του στην Καρδαμύλη ο Γιώργος και η Άντα Παπανδρέου, χρησιμοποιώντας όμως ψευδώνυμο! Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα "Ελευθερία" της Μεσσηνίας αναφέροντας ότι το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησε το πρωθυπουργικό ζεύγος στο ηενοδοχείο είναι Αναγνώστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Αντα βρίσκονται στην Καρδαμύλη από το απόγευμα της Παρασκευής για ολιγοήμερες διακοπές. Το πρωθυπουργικό ζεύγος διανέμει στα Μπάγκαλόου "Ελιές", το Σάββατο έκανε μία βόλτα στην περιοχή και το βράδυ έφαγαν σε γνωστό εστιατόριο στα Ριτσά. Στην παρέα τους βρίσκεται και ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα, αλλά διακριτικά με σκοπό να μην προκαλέσουν τους υπόλοιπους επισκέπτες και να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι. Ο πρωθυπουργός χθες έκανε την εμφάνισή του και πάλι στα Ριτσά για απογευματινό μπάνιο, ενώ επιδόθηκε και στο αγαπημένο του σπορ το κανό.

Στην μυστικότητα της επίσκεψης συνέβαλε και η Ολλανδέζα σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργου Παπακωνσταντίνου Jacoline Vinke, η οποία ως συγγραφέας τουριστικών οδηγών φρόντισε να κάνει κράτηση για το πρωθυπουργικό ζεύγος και την ασφάλειά του σε άλλο όνομα για ευνόητους λόγους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου