Λάμψη και συγκίνηση στα MTV VMA

Written By Ανώνυμος on 29 Αυγ 2011 | 13:05


Πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια τηλεθεατών σε όλο τον κόσμο παρακολουθήσαν τα MTV  Video Music Awards 2011 από το Nokia Theater του Los Angeles. Και δικαίως, καθώς ήταν μια βραδιά με πολλή μουσική, θέαμα, συγκίνηση (προβλήθηκε αφιέρωμα στην αδικοχαμένη Winehouse) αλλά και ειδήσεις (βλέπε Beyonce).


Την τελετή απονομής των βραβείων άνοιξε η Lady Gaga, με μια μοναδική εμφάνιση. Η τραγουδίστρια, μεταμφιεσμένη ως το ανδρικό alter ego της, Joe Calderone, ερμήνευσε το "You and I", ενώ στην διάρκεια της ερμηνεία της εμφανίστηκε ξαφνικά ο κιθαρίστας των Queen, Brian May, εκπλήσσοντας τους πάντες.


Η Katy Perry απέσπασε το βραβείο καλύτερου video της χρονιάς για το "Firework".

Η Britney Spears κατέκτησε το βραβείο καλύτερου pop video για το "Till the world end", ενώ ο Justin Bieber απέσπασε το βραβείο καλύτερου ανδρικού video για το "U Smile". Η Nicki Minaj έλαβε το βραβείο καλύτερου hip hop video για το τραγούδι της "Super Bass".


Από τρία βραβεία απέσπασε η νεαρή Βρετανίδα καλλιτέχνης Adele, και συγκεκριμένα εκείνα για καλύτερη καλλιτεχνική σκηνοθεσία, καλύτερου μοντάζ και καλύτερης κινηματογραφίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, επί σκηνής ανέβηκαν για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους μεταξύ άλλων και οι Beyonce, Chris Brown, Lil Wayne και Pitbull.

Ποιοι πήραν το αγαλματάκι του αστροναύτη σπίτι τους


Video Of The Year: Katy Perry "Firework"


Best Female Video: Lady Gaga "Born This Way"


 

 
Best Collaboration Award: Katy Perry feat. Kanye West: "ET"




Best New Artist: Tyler The Creator

Best Male Video: Justin Bieber "U Smile"


 

 
Best Hip Hop Video: Nicki Minaj "Super Bass"




Best Rock Video: Foo Fighters "Walk"

Best Pop Video: Britney Spears "Till The World Ends"


 

Best Video With A Message: Lady Gaga "Born This Way"
και... Michael Jackson "Vanguard Award": Britney Spears

 
Η Μπιγιονσέ θα γίνει μητέρα


Τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε η τραγουδίστρια Μπιγιονσέ στα φετινά MTV Music Video Awards, στο Λος Άντζελες, η οποία επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος.


Η 29χρονη τραγουδίστρια πόζαρε στους φωτογράφους χρησιμοποιώντας τα χέρια της για να πλαισιώσει την κοιλιά της. Δεν μίλησε στους δημοσιογράφους αλλά ο μάνατζέρ της επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη.


Αυτό θα έιναι το πρώτο παιδί της Μπιγιονσέ Νόουλς και του συζύγου της, Jay-Z, που παντρεύτηκαν το 2008.

Φόρο τιμής στην Amy Winehouse


Φόρο τιμής έκαναν οι διοργανωτές στην  Amy Winehouse. Ο τραγουδιστής Tony Bennett  παρουσίασε το τραγούδι Body and Soul το οποίο ηχογράφησε με την Amy Winehouse τον περασμένο Μάρτιο.

"Ήταν συγκλονιστική εμπειρία να ηχογραφείς την Amy", δήλωσε ο Benett.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της Amy Winehouse, Mitch, είπε: "Αισθανόμαστε τιμή που το MTV θα αποτίσει φόρο τιμής στην Amy".


Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει η Columbia Records και τα χρήματα θα δοθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θέλει να δημιουργήσει η οικογένεια της αδικοχαμένης Amy.

Επίσης, θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Bennett, Duets II, το οποίο θα βγει στην αγορά στις 20 Σεπτεμβρίου,  σύμφωνα με το BBC.
από τον Στέφανο Νικήτα στο news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου