The Snatch (H Αρπαχτή)

Written By Ανώνυμος on 11 Αυγ 2011 | 12:30


 Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του πολιτισμού που μας προσφέρει απλόχερα γνωστό κέντρο συνεστιάσεων-συναυλιών-club-bar –κολύμβησης-water polo κ.τ.λ , της περιοχής μας. Μετά τους Nigma sigma-gama οι όπως αλλιώς λέγονται ήρθαν και οι παγκοσμίας εμβέλειας και φήμης Μέλισσες (χωρίς  τις κηρήθρες ) να ολοκληρώσουν το πολιτισμικό τους έργο. Από εβδομάδα θα έρθουν και οι Ακρίδες,Σφήκες ,Τάβανοι  και αλλα είδη εντόμων για να αφήσουν και αυτά την σφραγίδα τους και αυτό το καλοκαίρι στην περιοχή μας....

       Φυσικά και δεν είμαστε αντίθετοι στην διοργάνωση μουσικών συναυλιών. Σε αυτό που αντιδρούμε είναι στην μέτρια έως κακή ποιότητα του μουσικού θεάματος που προσφέρεται. Και  όμως παλιότερα στο ίδιο κέντρο ήρθαν μεγάλοι καλλιτέχνες όπως  οι Βοσκοπουλος,Τερζής,Θεοδωριδου,Μαζωνάκης και άλλοι.
Αναρωτιέται κανείς πώς χωρίς καμία κρίση και περιμένοντας λίγο πολύ αυτό που θα δουν,  όλες ανεξαρτήτως οι ηλικιακές ομάδες της περιοχής μας σπεύδουν  ταχέως να δουν αυτό το θέαμα.
Θα μας πείτε ποιοι είστε εσείς που θα κρίνετε το γούστο μας και θα μας πείτε που θα πάμε και τι θα κάνουμε? Συμφωνούμε σε αυτό δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. Αναρωτιόμαστε όμως αν έρχονταν καλλιτέχνες όπως οι Μάλαμας, Ιωαννίδης, Αγγέλακας και άλλοι ,θα είχε την ανάλογη κοσμοπλημμύρα στο κέντρο όπως τις προάλλες…..αλλά όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι θέμα γούστου που σε μερικές ξεκάθαρες περιπτώσεις  είναι και θέμα αντικειμενικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου