Οι 10 πιο καυτές NFL WAGs από το men24.gr

Written By Ανώνυμος on 3 Σεπ 2011 | 18:02

Η ένννοια της WAG είναι συνυφασμένη με το αγγλικό ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο, αλλά τα πιο διάσημα κι εντυπωσιακά μέλη του σχετικού συλλόγου θα τα βρεις στην Αμερική, και συγκεκριμένα στο NFL - από την Kim Kardashian μέχρι την Gisele Bundchen. Διάβασε και κοίτα. Απαριθμούμε τα κατορθώματά τους - και τους τίτλους τους.






Gisele Bundchen



Επάγγελμα: Μοντέλο, πρέσβειρα καλής θέλησης των Ηνωμένων Εθνών, εν γένει θεότητα.
Είναι WAG επειδή... είναι παντρεμένη με τον Tom Brady, τον πολυνίκη εν ενεργεία quarterback του αθλήματος.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Γιατί είναι το απόλυτο σύγχρονο μοντέλο.
Τίτλοι: Πιο πολυνίκις κι από τον άντρα της. Η Anna Wintour την χαρακτήρισε "το μοντέλο της χιλιετίας", το Rolling Stone την έχει πει "Η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο", έχει κερδίσει Μοντέλο της Χρονιάς από τη Vogue, και γενικά έχει βαρεθεί να διαβάζει συνέχεια για την πάρτη της. Εμείς πάλι όχι.








Missy Peregrym

Επάγγελμα: Ηθοποιός, μοντέλο, Καναδή.
Είναι WAG επειδή... τα είχε με τον quarterback των σπουδαίων Pittsburg Steelers, τον "Big Ben" Roethlisberger.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Δεν είναι κι απαραίτητο, αλλά αν βλέπεις μπόλικη αμερικάνικη τηλεόραση στάνταρ θα την έχεις πετύχει σε κανά "Heroes", κανά "Smallvile", κανά "Reaper", και σίγουρα θα χάρηκες όταν την πέτυχες.
Τίτλοι: Διάφορα αθλητικά ενδοσχολικά πρωταθλήματα - ήταν μεταξύ άλλων μέλος των ομάδων ποδοσφαίρου, χόκεϊ και μπάσκετ όταν πήγαινε Λύκειο στο Βανκούβερ.











Kendra Wilkinson




Επάγγελμα: Reality TV persona.
Είναι WAG επειδή... είναι παντρεμένη με τον "αετό" Hank Baskett.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Πριν πιάσει εργολαβία τα reality του E! Entertainment, είχε κάνει καριέρα ως η διασημότερη από τις γκόμενες του Hugh Hefner.
Τίτλοι: Το κατεξοχήν λαγουδάκι, τι άλλο θες.
















Carrie Prejean


Επάγγελμα: Μοντέλο καλλιστείων.
Είναι WAG επειδή... είναι παντρεμένη με τον αναπληρωματικό quarterback των Oakland Raiders, Kyle Boller.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στις ΗΠΑ με την απάντηση που είχε δώσει σε ερώτηση στα καλλιστεία του 2009 σχετικά με τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων, μια απάντηση της οποίας το ρεζουμέ ήταν κάτι στη λογική "Χαίρομαι που εμ ζω σε μια χώρα εμ στην Αμερική που δηλαδή εμ μπορείς να διαλέξεις το ένα ή το άλλο ξέρεις εμ ναι στο σπίτι μου εγώ δηλαδή εε ο γάμος έχω μάθει εγώ είναι μεταξύ άντρα και γυναίκας δηλαδή εμ εε έτσι έχω μεγαλώσει αυτό είναι το σωστό."
Τίτλοι: Miss California 2009, αναπληρωματική Miss USA 2009.








Kristin Cavallari


men24.gr

Επάγγελμα: Βασίλισσα της reality τηλεόρασης.
Είναι WAG επειδή... έφτασε λίγες μέρες πριν τον γάμο με τον quarterback των Chicago Bears, Jay Cutler, σε ένα ζευγάρωμα που αποδεικνύει πως αυτό που λέμε "out of your league" δεν υφίσταται. Και τελικά την χώρισε κιόλας ο Cutler. Σκληρός, και δε του φαινόταν.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Χωρίς αυτήν δεν υπήρχε "Laguna Beach", άρα δεν υπήρχε το "The Hills", άρα δεν υπήρχε η Heidi Montag, δεν υπήρχε το "Jersey Shore", γενικά θα ζούσαμε σε έναν άλλον κόσμο σήμερα.
Τίτλοι: Έχει ένα δίπλωμα οδήγησης νομίζω.










Jamie-Lynn Sigler


Επάγγελμα: Ηθοποιός.
Είναι WAG επειδή... είναι σε on and off σχέση με τον quarterback των New York Jets, Mark Sanchez.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Έχει υπάρξει τηλεοπτική κόρη του Tony Soprano.
Τίτλοι: Βραβείο για Καλύτερο Καστ σε Δραματική Σειρά (για το Sopranos) το 2000 και το 2008.














Vida Guerra


Επάγγελμα: Μοντέλο περιοδικών.
Είναι WAG επειδή... σε κάποια φάση τα είχε με τον Jeremy Shockey των New Orleans Saints. (Η φάση είναι στη Νέα Ορλεάνη όπως θα έχεις παρατηρήσει.)
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Γιατί έχει ποζάρει σε ό,τι αντρικό περιοδικό έχει εκδοθεί ποτέ. Ακόμα και σε αυτά που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα.
Τίτλοι: FHM Model of the Year για το 2004, την ένδοξη Ολυμπιακή μας χρονιά, δεν είναι τυχαία αυτά.


















Kim Kardashian

Επάγγελμα: Κανείς δεν έχει καταλάβει.
Είναι WAG επειδή... έχει συνάψει πολύ δημόσιους δεσμούς με δύο πολύ διάσημους παίχτες, τον Reggie Bush των περσινών πρωταθλητών New Orleans Saints, και τον Miles Austin των Dallas Cowboys.
Όχι ταυτόχρονα.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Δεν είναι απαραίτητο.
Τίτλοι: 11η θέση στο "Dancing with the Stars".















Anna Burns

Επάγγελμα: Μοντέλο/γλάστρα.
Είναι WAG επειδή... τα έχει με τον Wes Welker των New England Patriots.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Διότι, και προσπάθησε να μην σωριαστείς στο πάτωμα, έχει αναδειχθεί...
Τίτλοι: ...Miss Hooters International 2005. Όχι ΑΠΛΑ Miss Hooters. Αλλά Διεθνής! Δεν παίζουμε εδώ. Το βραβείο συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων δωρεάν chicken wings εφ'όρου ζωής. Ορκίζομαι δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.














Nadine Coyle 




Επάγγελμα: Τραγουδίστρια.
Είναι WAG επειδή... είχε αρραβωνιαστεί με τον Jason Bell των New York Giants. Μπόνους πόντοι επειδή πριν μετακομίσει στην Αμερική, η Ιρλανδέζα τραγουδίστρια τα είχε και με ποδοσφαιριστή στην Αγγλία, πετυχαίνοντας το WAGόσημο και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Respect.
Γιατί πρέπει να την ξέρεις: Γιατί είναι η βασική φωνή της υπερεπιτυχημένης αγγλικής ποπ μπάντας Girls Aloud, η οποία μας έδωσε μεταξύ άλλων και την Cheryl Cole.
Τίτλοι: BRIT Award Καλύτερου Single το 2009, με τις Girls Aloud.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου