Είμαι κάτω απο 55 ετων Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας

Written By mati team on 21 Σεπ 2011 | 23:38

Είμαι κάτω από 55 ετών Ανώτερος Αξιωματικός ε.α και φτύνω στα μούτρα σας .
Εχω τιμηθεί με όλα τα μετάλια και τα παράσημα και με εύφημο μνεία για τις υπηρεσίες μου , δεν 'έχω τιμωρηθεί ποτέ μου και έχω υπηρετήσει σε όλο τον κόσμο ....


Έχω υπηρετήσει 22 χρόνια στην ειδική μονάδα ΧΩΚ και ήμουνα παντού και πάντα και στην κρίση των Ιμίων ενεργοποίησα τους Πυραύλους ΧΩΚ .

Στα 39 μου έπαθα έμφραγμα και υπεβλήθηκα σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς
..
Από τότε υπηρέτησα σε υπηρεσία γραφείου αποφάσισα να παραιτηθώ στα 50 μου με σκοπό να φροντίσω την υγεία μου ...

Επειδή σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία τα μοσχεύματα έχουν ορισμένο χρόνο ζωής δεν πρόκειται να φτάσω στην ηλικία των 55 ετών , άρα φτύνω τώρα στα μούτρα σας γιατί δεν προλαβαίνω να φτύσω στους τάφους σας .

Λυπάμαι μόνο που από τους Αξιωματικούς του Κέντρου Επιχειρήσεων είμαι ο μόνος στην Ζωή από τους( 3 )τρεις συμμαθητές μου στην ίδια υπηρεσία έχουν πεθάνει οι δύο σε ηλικία 40 χρονών και φέτος πέθανε και ο αντικαταστάτης μου σε ηλικία 35 ετών όλοι από ο έμφραγμα και όλοι από το υψηλό στρες

Λυπάμαι μόνο που δημιούργησα οικογένεια με τρία παιδιά και τα τρία επιστήμονες και άνεργα !!

Λυπάμαι που τόσα χρόνια ήμουν δίκαιος και τίμιος ,λυπάμαι που για τα χάλια της Πατρίδος μου εσείς οι πολιτικοί είστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι και την πληρώνουμε μόνο εμείς .

Λυπάμαι που με υποχρέωσαν να πληρώνω τα ταμεία σας και δεν μπορώ να εισπράξω τα χρήματα ούτε καν τις εισφορές μου (λόγω αδυναμίας πληρωμής ΜΤΣ ΒΕΑ ) και δεν μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά μου .

Επειδή αυτοί που διορίσατε τα φάγανε και δεν τιμωρήθηκαν ΠΟΤΕ

Λυπάμαι που τόσα χρόνια δεν σας πήγα στα δικαστήρια γιατί επί 30 χρόνια με υπολογισμένα 10 χρόνια υπηρεσίες και πέραν του ωραρίου ,νυχτερινά και αργίες δεν πήρα ούτε μια δραχμή .. υπερωρία ενώ οι πλασματικές υπερωρίες πάνε σύννεφο παντού

Υ.Γ
Επειδή δεν ήμουνα ποτέ ζήτουλας θα ψάξω για μαύρη εργασία να βοηθήσω την οικογένεια μου για να μην φτάσω στο σημείο να σκοτώσω κάποιον πολιτικό ανεύθυνο .

Παραθέτω τα προσόντα μου αν κάποιος ,μπορεί να με χρειαστεί

Γνωρίζω Αγγλικά ,γνωρίζω υπολογιστές γνωρίζω από ασυρμάτους ,γνωρίζω όλα των ειδών τα όπλα ατομικά και ομαδικά ,μπορώ να σκοτώσω από 300μ απόσταση με μια σφαίρα , μπορώ να αναχαιτίσω ολόκληρο σμήνος αεροσκαφών και ελικοπτέρων ,μπορώ να ανατινάξω οποιοδήποτε κτίριο, μπορώ να κάνω υποκλοπές τηλεπικοινωνιών ,μπορώ να κάνω παρεμβολές, μπορώ να κάνω ότι δολιοφθορά μπορείτε να φανταστείτε .
Έχω ειδική εκπαίδευση στους υπολογιστές με ότι αυτό συνεπάγεται ..

Το μόνο μειονέκτημα μου ειναι οτι αγαπώ την Πατρίδα μου.


Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

trikalagr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της... λένε. Η Ελλάδα όμως, πέρα από τη θάλασσα και τα βουνά της, είναι οι Ελληνες όπου και αν βρίσκονται. Αυτοί που μας οδήγούν εδώ και χρόνια στην κατηφόρα, αυτοί που τους "προσλάβαμε" να κάνουν μία δουλειά που μας πείσαν ότι ξέρουν να κάνουν, τελικά μας εξαπατήσαν ξανά και ξανά για πολλές δεκαετίες μέχρι σήμερα. Φίδια που καλοτρεφόντουσαν στον κόρφο μας, θεώρησαν τον εαυτό τους μια ελίτ που είναι πάνω από όλους και όλα. Και εμείς τόσα χρόνια τους αφήσαμε να το πιστεύουν, αντί να τους τιμωρήσουμε με τρόπο που θα τους πονούσε ανάλογα με τον πόνο που μας πονέσανε. Αυτοί που θα έπρεπε να είναι οι 300 του Λεωνίδα, κατέληξαν να είναι 300 εφιάλτες της Ελλάδας, γιατί διαχωρισμοί σε καλούς και κακούς δεν υπάρχουν. Δυστυχώς αγαπητέ κε Μακρυγιάννη, όλοι αυτοί βασίστηκαν στο μειονέκτημα που έχουμε όλοι οι έλληνες. Αγαπάμε την πατρίδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κε Μακρυγιάννη,
Τιμή σε σας και τους συναδέλφους σας, υπερηφάνεια στις οικογένειές σας και χαρά σε μας τους πατριώτες σας για το προνόμιο που μας δίνει η παρουσία σας.
Δεν γνωρίζουμε αργυρώνητους δούλους που να έγιναν ιστορικά παραδείγματα. Ούτε πλουσίους. Γνωρίζουμε όμως πρόσωπα με τα χαρακτηριστικά τα δικά σας και των συναδέλφων σας, που θυσίασαν προσωπικά οφέλη, ακόμη και την ίδια τη ζωή τους για το κοινό καλό.
Δεν σας γνωρίζω, αλλά σας τιμώ. Να είστε βέβαιος ότι έτσι αισθάνεται όλη η Ελλάδα για σας. Να είστε επίσης βέβαιος ότι σε πολύ σύντομο χρόνο θα είμαστε όλοι στην ίδια θέση.
Κουράγιο λοιπόν και δύναμη.
Γρηγόρης Ταπεινός

Δημοσίευση σχολίου