"Πληρώστε για να μην γίνουμε Αργεντινή"

Written By Ανώνυμος on 23 Σεπ 2011 | 13:17

Να υποβαθμίσει το κλίμα αναβρασμού, που επικρατεί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ εξαιτίας των νέων μέτρων, επιχείρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρ.Πρωτόπαπας, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΒΗΜΑ 99,5.

Σε δηλώσεις του, ο Χρ. Πρωτόπαπας κάλεσε τους πολίτες "που στοιχειωδώς μπορούν να πληρώσουν, να κάνουν το καθήκον τους απέναντι στην πατρίδα τους, με γνώση ότι αυτή η δυσκολία θα αποδώσει για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο και για το μέλλον των παιδιών μας".


Ερωτηθείς εάν χρεοκοπημένοι πολίτες σημαίνει και χρεοκοπημένη χώρα, ο Χρ.Πρωτόπαπας χρησιμοποίησε το επιχείρημα της Αργεντινής - αναφορά που έκανε και ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και για την οποία δέχθηκε πυρά αργότερα στη Βουλή.

"Αν χρεοκοπήσει η χώρα, όπως η Αργεντινή, δεν θα υπάρχει τίποτα και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτά που ζούμε τώρα" σημείωσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι "παρά τα προβλήματα και τα ερωτήματα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στη χώρα και τους πολίτες".
από το news247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου