ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την Κυριακή στο Λονδίνο οι συζητήσεις για Παναθηναϊκό !

Written By Homosapien on 23 Σεπ 2011 | 23:19

Στο Λονδίνο, την Κυριακή θα γίνει το μεγάλο ραντεβού για την μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάνη στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό (54,7%) στο όνομα του Σαουδάραβα πρίγκιπα αλ Σαούντ!,,,


Αποκλειστικές και απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του PLAYSPORT αποκαλύπτουν ότι σε δυο 24ωρα από τώρα θα αρχίσει η «αντίστροφη μέτρηση» για την ολοκλήρωση του μεγάλου deal. Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η πολύκροτη υπόθεση της πώλησης του Παναθηναϊκού, τελικά, όχι μόνο δεν είναι «παραμύθι», αλλά, είναι απόλυτα ΣΟΒΑΡΗ και πέρα για πέρα ΑΛΗΘΙΝΗ.

Ανεξάρτητα από το αν το deal θα έχει αίσιον τέλος, όπως πλέον είναι πολύ πιθανό να συμβεί, διότι σε τέτοιου είδους επιχειρηματικές συναλλαγές κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για την οριστική έκβαση μιας συμφωνίας, όσοι ειρωνεύθηκαν την «χρυσή» πρόταση του 26χρονου Σουλτάνου κινδυνεύουν να....
εκτεθούν.

Το PLAYSPORT δικαιώνεται πανηγυρικά και σε μια άλλη αποκάλυψη του, την οποία θα θυμούνται οι φίλοι και αναγνώστες, διότι είναι πάρα πολύ πρόσφατη: μόλις χθες γράψαμε ότι ήταν πιθανή η απευθείας τηλεφωνική επαφή του αλ Σαούντ και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και καλά πληροφορημένες πηγές επιβεβαιώνουν, σήμερα, ότι πράγματι ΜΙΛΗΣΑΝ οι δυο τους!

Για την συγκεκριμένη πληροφορία, τηλεφωνήσαμε στον εκπρόσωπο του Σουλτάνου (φυσικά και ΔΕΝ μας την μετέφερε ΕΚΕΙΝΟΣ!!!), Βλάση Τσάκα, ο οποίος έκανε το εξής σχόλιο:

«Αυτό δεν το ξέρω! Αλίμονο αν ήξερα με ποιον μιλάει ο πρίγκιπας ανά πάσα στιγμή. Με ρωτήσατε και χθες, αλλά σας είπα ότι δεν μπορώ να πω τίποτα επάνω σε αυτό...».

Στο μεγάλο κυριακάτικο ραντεβού του Λονδίνου, που κλείσθηκε με μεγάλη εχεμύθεια και μυστικότητα, δεν θα συμμετάσχει ο ίδιος ο Τζίγγερ, αλλά, ίσως θα παραστεί και αντιπρόσωπος άνθρωπος της οικογενείας Βαρδινογιάννη και της απολύτου δικής του εμπιστοσύνης.

Η πρόταση του σουλτάνου, οι εξουσιοδοτήσεις, οι εγγυήσεις και ο,τιδήποτε άλλο ζητηθεί από πλευράς εγγράφων θα τεθεί στο τραπέζι ενώπιον των δικηγόρων της οικογένειας Βαρδινογιάννη και του δικηγόρου του αλ Σαούντ, Παναγιώτη Πετρόπουλου.

Η μεγάλη σημερινή εθνική εορτή της Σαουδικής Αραβίας, για την ένωση του βασιλείου της από το 1932 είναι αληθέστατο ότι ΔΕΝ επέτρεψε στον ίδιο τον πρίγκιπα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, ή οτιδήποτε άλλο επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, ούτε να λείψει για να πάει οπουδήποτε αλλού.

Το βέβαιο είναι ότι οι εξελίξεις επισπεύδονται με ταχύτατους ρυθμούς και ως την Δευτέρα, που είπε ο Βλάσης Τσάκας ότι «επιστρέψει στην Αθήνα με τα 20 εκατ. ευρώ μετρητά» μπορεί τα πάντα να έχουν ολοκληρωθεί και να ανακοινωθεί επίσημα το μεγάλο και ΙΣΤΟΡΙΚΟ deal της πώλησης του Παναθηναϊκού!

Ο σουλτάνος δεν τα ταξιδέψει ούτε αυτός στο Λονδίνο, αλλά θα έρθει κατευθείαν στην Αθήνα αν όλα κυλήσουν κατ' ευχήν και τα υπόλοιπα θα γίνουν χέρι-χέρι, με πρόθεση του ιδίου ακόμα και την ΑΜΕΣΗ καταβολή ΟΛΟΥ του ποσού των 220.000.000 ευρώ για την αγορά των μετοχών, τις μεταγραφές και το νέο γήπεδο!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου