Το Facebook κατακτά (;) το διαδίκτυο με το νέο του σχεδιασμό. Οδηγίες για το πώς θα το ενεργοποιήσετε

Written By Homosapien on 23 Σεπ 2011 | 23:38

Εδώ και μερικές ώρες γίνεται μεγάλος ντόρος για την καινούρια σχεδίαση του Facebook. Σχόλια όπως «καταπληκτικό», «πρωτοπόρο», «υπερβολικό» και «κουραστικό» ακούγονται στα πηγαδάκια του διαδικτύου. Αλήθεια, εσείς τι πιστεύετε; Τι; Δεν έχετε ενεργοποιήσει το νέο timeline; Σας παραθέτω έναν οδηγό, ο οποίος αφορά developers, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους χρήστες....

1. Ενεργοποιήστε το developer mode. Για να το κάνετε αυτό, γράψτε “developer” στο πεδίο αναζήτησης του Facebook, και πατήστε στο πρώτο αποτέλεσμα (έχει περίπου 900.000 μηνιαίους χρήστες). Προσθέστε την εφαρμογή.

2. Οδηγηθείτε στη σελίδα για developers (άμεσος σύνδεσμος: https://developers.facebook.com/apps).

3. Δημιουργήστε μία νέα εφαρμογή. Επιλέξτε οποιαδήποτε ονόματα επιθυμείτε και αφού συμφωνήσετε με τους όρους (κλικ στο κουτάκι) πατήστε το κουμπί για δημιουργία της εφαρμογής.

4. Από το μενού αριστερά επιλέξτε το “Open Graph”, και μετά το “Get Started using open graph”, που βρίσκεται από κάτω του.

5. Δημιουργήστε μία δοκιμαστική λειτουργία για την εφαρμογή, όπως “read” ένα “book”.

6. Πλέον θα μεταβείτε στην action type configuration page. Και στα 3 tabs που εμφανίζονται στο πάνω μέρος, πατήστε «αποθήκευση και συνέχεια». Περιμέντε 1 λεπτό και μετά επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του Facebook.

7. Θα σας εμφανιστεί πρόσκληση για (δοκιμαστική) χρήση του νέου Timeline. Αυτό ήταν!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας. Σας αρέσει το νέο look του Facebook; Το προτιμάτε σε σχέση με το παλιό;

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου