Νέα φραστική επίθεση στον Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Χρήστο Μαγκούφη στα Ρόγγια Τρικάλων

Written By Ανώνυμος on 29 Οκτ 2011 | 01:15

Η αντιπροσωπία της κυβερνητικής πλειοψηφίας με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων του Υπουργείου Οικονομικών Ιωάννη Καπελέρη, στο πλαίσιο της φιλοξενίας του στα Τρίκαλα οδηγήθηκε από τους «συντρόφους» του σε ταβέρνα στα Ρόγγια Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με διερχόμενο οδηγό αυτοκινήτου, κατά την χρονική στιγμή όπου ο Βουλευτής βγήκε στον περίβολο χώρο της ταβέρνας.


Μπροστά στα μάτια ανδρών της ασφάλειας Τρικαλων και της Τροχαίας ο οδηγός του αυτοκινήτου μόλις αντίκρισε τον κ. Μαγκούφη σταμάτησε το όχημά του και του επιτέθηκε φραστικά για την πολιτική που εφαρμόζεται και υπερασπίζεται αυτός, ψηφίζοντάς την, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Ο Βουλευτής σύμφωνα με καταγγελία του οδηγού του αυτοκινήτου, ο οποίος πέρναγε από το σημείο, στο trikalanews.gr του ανταπάντησε με άσχημο τρόπο, προσβάλλοντας τον αυτόν και τον Τρικαλινό λαό που τον εξέλεξε στα έδρανα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου