«Το ΠΑΜΕ είχε στοχοποιηθεί από χθες»

Written By Homosapien on 20 Οκτ 2011 | 19:22

Σχολιάζοντας τα επεισόδια της σημερινής διαδήλωσης, η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε., Αλέκα Παπαρήγα, έκανε λόγο για στοχοποιημένη επίθεση κατά του ΠΑΜΕ από παρακρατικούς, αλλά κι από συγκεκριμένα Μ.Μ.Ε.....


«Κυβέρνηση, κόμματα, όσοι φοβούνται την ταξική πάλη νομίζουν ότι μπορούν να την καταστείλουν είτε με το καρότο και το μαστίγιο είτε με παρακρατισμούς» δήλωσε η κα Παπαρήγα και υποστήριξε πως «άλλη διέξοδος δεν υπάρχει από το να πάρει ο λαός στα χέρια του την υπόθεση». Μάλιστα, εξέφρασε την εκτίμηση πως, αν επιχειρείτο μια αστυνομική επέμβαση, «θα γινόταν ένα γενικότερο μπάχαλο».

«Ο ΣΚΑΪ προσπάθησε να παρουσιάσει τα επεισόδια μεταξύ κουκουλοφόρων και ΠΑΜΕ ως ιδεολογικές διαφορές. Καταγγέλλουμε τους προβοκάτορες παρακρατικούς που θέλουν να διαλύσουν τη διαδήλωση. Καταγγέλλουμε επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο”, που είπε ότι το σύνταγμα δεν ανήκει στο ΠΑΜΕ. Ο συγκεκριμένος σταθμός είναι γνωστός για τη φιλία του με τον χώρο των αναρχικών» πρόσθεσε η γενική γραμματέας του Κ.Κ.Ε. και κατέληξε: «Ανοίξτε να δείτε τα sites των αναρχοφασιστών που από χθες μας στοχοποιούσαν».

Μαριάννα Μαρμαρά
zougla

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου