Πρωτοφανείς παρελάσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Written By Ανώνυμος on 28 Οκτ 2011 | 16:55

Αυγά φωτοβολίδες λεμόνια, ακόμα και ξύλο. Ο κόσμος φώναζε να  φύγουν οι πολιτικοί από τις εξέδρες αλλά και συνθήματα κατά του πολιτικού συστήματος...

Στον Πύργο, στην Καλαμάτα και στην Τρίπολη, οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμαζαν και φώναζαν υβριστικά συνθήματα κατά βουλευτών και Περιφερειαρχών και οι μαθητές την ώρα της παρέλασης κοίταζαν αλλού, όταν περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.


Στα Τρίκαλα, είχαμε και ξύλο όπου ομάδα εξαγριωμένων πολιτών έσπασε τον αστυνομικό κλοιό και επιτέθηκε στην εξέδρα των επισήμων. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης δέχτηκε επίθεση από νεαρό, ο οποίος συνελήφθη.

Το ίδιο συνέβη και στην Ρόδο όπου τελικά η παρέλαση διεκόπη ενώ στη Λαμία, έβριζαν τους πολιτικούς μέχρι και οι μαθητές που έκαναν παρέλαση!

Στην Πάτρα ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εξέδρα των επισήμων πριν ξεκινήσει η παρέλαση και απλοί πολίτες κάθισαν στην εξέδρα των επισήμων. Τελικά παρέλασαν μόνο οι μαθητές και όχι ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας. το ίδιο συνέβη και στην Βέροια, όπου αγανακτισμένοι πολίτες κατέλαβαν την εξέδρα των επισήμων και η παρέλαση ματαιώθηκε. 

Στο Μεσολόγγι, οι μαθητές δεν χαιρέτησαν τους επισήμους και τα συνθήματα ήταν έντονα ενώ στην εξέδρα των επισήμων δεν υπήρχε κανένας βουλευτής.

Στο Βόλο μία ομάδα ατόμων, απλοί άνθρωποι αλλά και οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου, με το που τελείωσε η δοξολογία, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και τελικά η παρέλαση δεν έγινε.

Στην Κέρκυρα, οι πολίτες έδιωξαν τους πολιτικούς, ενώ στο Ηράκλειο στο τέλος ο κόσμος πέταξε αυγά στην εξέδρα των επισήμων. 

Σε όλες τις παρελάσεις οι μαθητές γύρισαν το κεφάλι στους επίσημους και αυτοί δεν είναι ούτε οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η μειοψηφία, ούτε και φασίστες, Πρόεδρε και κ. Παπουτσή.

Βγείτε από το καβούκι σας και δείτε τι γίνεται σε όλη την Χώρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου