Ακραία ρετούς

Written By mati team on 3 Οκτ 2011 | 13:00

Τα ρετούς που έχουν γίνει από έντυπα του εξωτερικού θα μπορούσαν να επιφέρουν ακόμα και ισόβια κάθειρξη για τους υπεύθυνους!
Αν και μικρές σε ηλικία, η Penelope Cruz και η Cameron Diaz υπέκυψαν στη γοητεία του photoshop. Δυστυχώς για τη δεύτερη, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της που είναι αμακιγιάριστη και εντελώς σπασμένη, αποδεικνύοντας ότι το μεταλλικό νερό και ο ήλιος δεν είναι πάντα ευεργετικά. Η Σπανιόλα, πάντως, είναι σε καλύτερη μοίρα.  

Η Madonna έχει φτάσει αισίως τα 53. Μια χαρά κρατιέται, βέβαια, απλώς το επιθυμητό αποτέλεσμα πάει πίσω στα 90s, όταν έβγαζε το «Erotica».


Η Jennifer Aniston σε αυτό το εξώφυλλο γύρισε πίσω το χρόνο. Κανονικά θα έπρεπε να ετοιμάζεται για το πάρτι αποφοίτησης στο λύκειό της, όχι για το γύρισμα του νέου της φιλμ. Μετά, πάντως, από όσα κακά άκουσε για αυτές τις φωτογραφίες, η μικρή (;) Jennifer κλείστηκε στο σπίτι. Και δεν πήγε στο πάρτι.…ή, αν θέλετε, από εδώ ξεκίνησαν όλα. Για το εξώφυλλο του «W», η Demi Moore έγινε παζλ. Κράτησαν το πρόσωπό της όπως θα ήταν στα ’80s, αν υπήρχε photoshop, και «δανείστηκαν» το σώμα του γνωστού μοντέλου Άνια Ρούμπικ. Το αποτέλεσμα θα δικαίωνε τον Δόκτoρα Φρανκεστάιν.


Αν και 26 χρονών, η Katy Perry είδε το πρόσωπό της να αλλάζει προς το πιο νεανικό του. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την εκρηκτική Eva Mendes, που οι υπεύθυνοι της «καθάρισαν» το πρόσωπο.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου