Διάβασε δύο ιστορίες κύριε Παπούλια...

Written By Ανώνυμος on 29 Οκτ 2011 | 04:36

Eχω να πω δυο ιστοριούλες στον παπούλια που εξοργίστηκε και συγκινήθηκε. πριν χρονια που λες πήγαινα μια βόλτα στον όλυμπο.κάπου εκεί που πήγαινα είδα μια μικρή αλεπουδίτσα η οποια αιμορραγούσε από κάποια σφαίρα. 

Την πήρα, την πήγα σε γιατρό.Αγωνίστηκα γι αυτήν.Δεν είχα λεφτά αλλα ότι είχα τα έδωσα να την εγχειρίσουμε. Πολέμησα και γι αυτήν και τελικά την έσωσα. Την είχα κάποια χρόνια και αν και άγριο ζώο με αγαπούσε και με σεβόταν. 

Μετά από πολύ καιρό μου έδιναν πολλά λεφτά για την γούνα της. Σκεφτόμουν να την δώσω γιατί ήμουν σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Μόλις το άκουσαν κάποιοι κόντεψαν να με λιντσάρουν και με είπαν φονιά γιατί την είχαν αγαπήσει και άλλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω, εγώ είχα πολεμήσει και γι αυτήβ. Δεν μπορεί να με λέτε φονιά.

Φίλτατε Παπούλια θέλω να καταλήξω ότι δεν έχει σημασία εάν πολέμησες κάποτε για την Ελλάδα. Σημασία έχει να πολεμάς ακόμα αλλα εσύ αντί να πολεμάς μας ξεπούλησες. Kατάλαβες γιατί σε λένε προδότη; Και εγώ εάν έσφαζα την αλεπού θα ήμουν φονιάς και ας την είχα σώσει κάποτε. 

Οσο για την δεύτερη ιστορία ήταν ένας πατέρας που είχε δυο παιδιά. Όσο ήταν μικρά σαν πατέρας τα φρόντιζε. όταν άρχισαν να μεγαλώνουν τα έστειλε για δουλειά στερώντας τους το μέλλον για σπουδές και ένα καλύτερο αύριο. Εκτός αυτού τους έπαιρνε ότι χρήματα έβγαζαν γιατί είχε κάτι δάνεια από κάτι λάθος κινήσεις του. 

Κάποτε τα παιδιά εξοργίστηκαν και αναγκάστηκαν να τον χτυπήσουν. Αυτοί δεν σημαίνει ότι δεν σεβάστηκαν το θεσμό του πατέρα, αλλα δεν σέβονταν τις πράξεις του.

Κατάλαβες Παπούλιας;

Ο Έλληνας τα πάντα σέβεται αλλα σαν άνθρωπος δεν ανέχεται από κανέναν να του καταστρέφει την ζωή. Δεν είσαι στο απυρόβλητο επειδή έχεις μια θέση. και να ξέρεις ότι ο άντρας κάνει την γενιά και όχι η γενιά τον άντρα, άρα τον σεβασμό του κόσμου θα τον κερδίσει ο Παπούλιας και όχι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Δημοκρατία την οποία εσύ πρώτος την καταπάτησες αφήνοντας να περάσουν όλα τα αντισυνταγματικά μέτρα. Κέρδισε τον σεβασμό σαν άνθρωπο και όχι σαν θεσμός...

Αναγνώστης στο tromaktiko.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου